Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Αυτά έγραφε ο Νικηφόρος το 2013 και κανένας δεν τόλμησε να δώσει μια απάντηση

Τι έπρεπε να γίνει τότε που θα το έλεγα  από το βήμα αν δεν με κατέβαζαν κακήν κακώς σαν να ήθελα το κακό της ομάδος.


Αποτέλεσμα εικόνας για Μπιτούνης Παντελής
Παράνομα του έδωσε ο Τσιχριτζής το χρίσμα του αφεντικού  της ομάδας της Κορίνθου και ο Δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Φαρμάκης έχοντας βιτρίνα τον Μαυρονάσο τον έδιωξαν χωρίς να του επιστρέψουν τα 150.000 ευρώ ή δραχμές 51.000.000 που είχε βάλει


Δεν έπρεπε να αφήσουν να φύγει ο Παντελή Μπιτούνη που είχε δώσει βλακωδώς από την τσέπη του πάνω από 150.000 ευρώ. Μα θα μου πείτε ότι όλη η φασαρία έγινε για να γίνει πρόεδρος ο Μαυρονάσος και να διοικεί ο κ. Γιώργος Φαρμάκης .
Έπρεπε  να κληθεί ο Μιχάλης Τσιχριτζής   και να δώσει εξηγήσεις με πιο δικαίωμα άφησε να κάνει κουμάντο ένα παιδί 27 ετών που δεν είχε καμία αρμοδιότητα ούτε και που δέσμευε κανέναν η υπογραφή του.
Και είχε και το κακό προηγούμενο με την Καλλιθέα και τους δικαστικούς αγώνες με τον Σαλευρή  Βέβαια όπως αποδείχτηκε όλα αυτά έγιναν για να ελευθερωθεί ο Μιχάλης Τσιχριτζής για να γίνει πρόεδρος της ένωσης
Ναι αυτό το αμούστακο  έκλεινε τις μεταγραφές και ερχότανε ο εκλεκτός του κ. Τσιχριτζή ο κ. Παναγιώτης Τσουμάνης  από την θέση του προέδρου και με την υπογραφή του δέσμευε την ομάδα
Και πήρε παίκτες που κανένας δεν ξεπερνούσε τα 20 000 ευρώ σε τιμές εξωφρενικές  για την ποδοσφαιρική πιάτσα. Αλλά αυτός ήταν άσχετος  οι άλλοι οι σχετικοί πως τον άφησαν να δεσμεύει την ομάδα.
Και εδώ έχουμε και καταστάσεις τραγελαφικές αφού η ομάδα πήρε τον Δημητριάδη ποδοσφαιριστή ήδη τραυματισμένο και τον Σκαρμούτσο κουτσό. Και μέσα στο συμβούλιο να υπάρχει ορθοπεδικός γιατρός .
Είχαμε το 2010 εκλογές Δημοτικές  και η ομάδα της Κορίνθου  που είναι πολύ καλό πολιτικό θερμοκήπιο . Και όλα έγιναν για να βοηθήσει η ομάδα στην επανεκλογή του κ. Πνευματικού..Αφού μέσα στο διοικητικό συμβούλιο της Κορίνθου ήταν οι δυο αντιπρόεδροι που ήταν και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.
Βέβαια από την μια δεν είχε ούτε την οικονομική επιφάνεια και από την άλλη νόμιζε ότι το αξίωμα του προέδρου ταιριάζει με αυτό του προπονητή ο Σωτήρας Μαυρονάσος έκατσε την βάρκα που εδώ την λένε Κόρινθο. Αλλά όμως δεν μπορώ να δεχτώ ‘ότι τις πλαστογραφίες που έκανε δεν τις γνώριζε το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο.
Γιατί  που θα έβρισκε τα ευρώ ο πρόεδρος για να πληρώσει Ι Κ Α και εφορία.
Ο Σωτήρης Μαυρονάσος  είμαι της γνώμης ότι για όλα αυτά που έκανε και ρεζίλεψε την ομάδα της Κορίνθου δεν μπορεί να φταίει αφού είμαι ο πρώτος που έγραψα αλλά και είπα ότι είναι ακατάλληλος για το αξίωμα του προέδρου.
Ο Πάνος Μπεθάνης μας προέκυψε λόγω ακαταλληλότητας του  Σωτήρα Μαυρονάσο.  Βέβαια και εδώ υπάρχει χάος το οποίο και το δημιούργησαν οι ακατάλληλοι  που οι δυνατοί  τους διαλέξανε να διοικήσουν την ομάδα της Κορίνθου.
Και φτάσαμε πλέον ως εδώ που η ομάδα βρίσκεται στο τελευταίο σκαλοπάτι για να φτάσει στην ανυπαρξία.

Σχόλιο του Νικηφόρου. 

Δεν είναι τυχαία η δήλωσης του Παναγιώτη Λαμπρινού αρχηγού του αντίπαλου ψηφοδελτίου του Μιχάλη Τσιχριτζή που χαρακτήρισε ήρωα τον μηνυτή μου υπαρχιφύλακα Ιατρού που ήταν χωρίς αποστολή στην αίθουσα του εργατικού  κέντρου στις εκλογές της ένωσης του 2013. Στη δήλωση αυτή οφείλω την καταδίκη μου  αφού έσωσε  την πρόεδρο της εφορευτικής που ήταν πρωτοδίκης. Τότε που ο Μουρούτσος έδιωξε τον εκπρόσωπο της ομάδας  του Αγιονορίου για να ψηφίσει αυτός στις επαναληπτικές. Έπρεπε να εξαφανιστώ γιατί τα έβαλα με τον Γιώργο Φαρμάκη  και τον εκλεκτό τους Μιχάλη Τσιχριτζή. που τον ήθελαν για πρόεδρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου