Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Το παραγάδι του Νικηφόρου




Παρακολούθησα τον αγώνα  μεταξύ των ομάδων  των Αγίων Θεοδώρων -- που οδηγεί την κούρσα στο τοπικό  πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας -- και της ομάδας του Ηρακλή Λεχαίου -- που εδώ έχει την μανία ο Νομπελίστας εργάτης του Κορινθιακού ποδοσφαίρου να δουλεύει με αμούστακα --.
Μέχρι το 43 λεπτό ήταν 0-0 και αυτό οφείλετε στις καταπληκτικές επεμβάσεις του δεκαοχτάχρονο  τερματοφύλακα του Ηρακλή.
Είμαι βέβαιος ότι ο παίκτης αυτός αν τον προσέξουν θα γράψει ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Εκτός και ακολουθήσει την συνηθισμένη τακτική Να εξασφαλίσουμε τα έξοδα των καταστημάτων του πεζόδρομου της Κορίνθου και χαθεί και το ταλέντο  και η προκοπή του νέου ανθρώπου.

Τον γνώρισα ως βοηθό και μου είχε κάνει να πιστέψω ότι είναι ακατάλληλος για την διαιτησία γιατί μιλούσε συνεχώς στους παίκτες. Ένας από τους λόγους που πήγα να παρακολουθήσω τον αγώνα  Αγίων Θεοδώρων και Ηρακλή Λεχαίου ήταν και ο ορισμός του Βορινιώτη  να διευθύνει έναν αγώνα της πρωτοπόρου  του βαθμολογικού πίνακα. Και διαπίστωσα ότι ο Διαιτητής  δεν έχει καμία σχέση με τον φλύαρο  επόπτη. Και ο αγώνας ήταν δύσκολος αφού μέχρι το 43 λεπτό ήταν ισόπαλος. Πιστεύω ότι ο σοβαρός διαιτητής Βορινιώτης μπορεί να σταθεί Τώρα αν αναγκαστεί να προσκυνήσει στον Λουδοβίκο 14 αλλάζει όλο το σκηνικό.

Δεν μπορεί η ομάδα σου να είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και να την παρακολουθούν μια χούφτα φίλοι τους  Αγίους Θεοδώρους.. Βέβαια η πλημμύρα χάλασε το ιστορικό γήπεδο που φέρει το όνομα του Κώστα Ζαμπέτα που αν και δεν είχε δικά του παιδιά τα αγάπησε όσο κανένας. Αλλά και αυτό ήταν εκτός της πόλεως. Σήμερα είναι υποχρεωμένη η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων να αγωνίζεται στα ίσθμια και στο γήπεδο που φέρει το όνομα του φίλου μου Γιάννη Στέφα. Εφόσον και στα δυο γήπεδα για να πας χρειάζεται μεταφορικό μέσο δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για την απουσία αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου