Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Οι παράγοντες του Κορινθιακού ποδοσφαίρου

Παράγοντας σημαίνει Πρόσωπο που διαθέτει κύρος και επιρροή και ως εκ τούτου πρωτοστατεί σε συγκεκριμένο τομέα 










Από τα αριστερά προς τα δεξιά : Ο πρόεδρος της ένωσης Μιχάλης Τσιχριτζής που έγινε πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος και της ένωσης με όχι νόμιμο τρόπο αφού απέκρυψε στοιχεία σε βάρος  του.
Στο μέσον ο ΒΟΥ αντιπρόεδρος της ένωσης που δημόσια αμφισβήτησε των ανδρισμό των Κορινθίων διαιτητών και ο μουγκός πρόεδρος των παραμένει στην θέση του.
Και ο τρίτος στην φωτογραφία είναι ο πρόεδρος και προπονητής του ιστορικού Π Α Σ Κόρινθος κ. Γ@Μ@Ω να έχει γελοιοποιήσει την πειθαρχική επιτροπή που την αποτελούν

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΕΛΗ
ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
     ΣΙΤΕΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ

Και επαναλαμβάνω αυτούς τους τρεις κυρίους που αποτελούν την επιτροπή που αποδίδει  το υπέρτατο αγαθό που είναι η δικαιοσύνη τους έχει γελοιοποιήσει ο κ. Γ@Μ@Ω και ένας δεν είχε την ευαισθησία να παραιτηθεί. Αλλά ούτε και να απαντήσουν και ιδίως ο πρόεδρος που είναι και δικηγόρος που έπρεπε η να παραιτηθεί ή να με οδηγήσει στο εισαγγελέα; Η σιωπή κύριοι της επιτροπής δεν είναι περιφρόνηση στα καταγγελλόμενα μου αλλά ενοχή.
Και θα ήθελα εδώ να αναφερθώ στους ποδοσφαιρικούς παράγοντες που ματώνουν οικονομικά και να τους ρωτήσω Με αυτούς τους ηγέτες τι μπορεί να πετύχουν στο ποδόσφαιρο της Κορινθίας;
Ένα είναι το βέβαιο Θα έρθει κάποια στιγμή και τότε θα συνειδητοποιήσουν ότι τα χρήματα που ξόδευαν δεν πήγαιναν για το ποδόσφαιρο αλλά  για να αποκτήσουν ορισμένοι αξιώματα τα οποία θα τα χρησιμοποιούσαν για δικό τους όφελος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου