Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Νικηφόρος : Ιερόσυλοι που τολμήσατε να κρίνετε τον Νέστορα του Κορινθιακού ποδοσφαίρου Σπύρο Νίκα πρέπει να ντρέπεστε..

Οι άνθρωποι του Τσιχριτζή στην διαιτησία έχουν ανάγκη φτυσίματος για το ξεμάτιασμα. 


Ο άφωνος                                  Ο παράνομος 

Δημήτρης Γκρούτσης :Ένας παράνομος που τον έστησαν ηγέτη της Κορινθιακής Διαιτησίας και ορίζει διαιτητές  όργανα της μεγάλης Πόρτας.  


Ο παράνομος της Κορινθιακής διαιτησίας Δημήτρης Γκρούτσης τολμά να κάνει δηλώσεις και εναντίον του Νέστορα του
Κορινθιακού ποδοσφαίρου Σπύρου Νίκα.

Δημήτρης Γκρούτσης                       

Ναι εγώ και ο Κοτσίρης ξεκινήσαμε  την προσπάθεια επιτέλους να αλλάξει η ένωση.Εγώ δεν κρύβουμε πίσω από το δάχτυλο μου. Και οι λόγοι που το κάνουμε αυτό είναι πολύ σοβαροί. Αν ο κ. Νίκας δεν πήγαινε χωρίς λόγο κόντρα στον Γκαγκάτση και μάλιστα τόσο απροκάλυπτα και άδικα η Κόρινθος θα ήταν ήδη στην Α εθνική κατηγορία.και θα έπαιζε στα μεγάλα σαλόνια όπως της αρμόζει 

Νικηφόρος 

Το ότι ομολογείς ότι έλαβε μέρος σε προεκλογικό αγώνα για την εκλογή ένωσης  αμέσως θέτεις τον εαυτό σου εκτός διαιτησίας. Και συνεχίζεις ξευτελίζοντας τον Γκαγκάτση που ανοιχτά τον ονομάζει ότι βγάζει τους πρωταθλητές. Και αυτός ο άνθρωπος που σκηνοθετεί μια απόπειρα εναντίον του να έχει πάρει τα μεγαλύτερα αξιώματα της διαιτησίας Γι αυτό και γελάμε με τους Έλληνες διαιτητές. Μα τώρα είναι δυνατόν να διοίκησε  την Ελληνική διαιτησία ένας άνθρωπος που δεν γνωρίζει τι λέει ; Μάλλον πρέπει όλοι να ντρεπόμαστε για την κατάντια αυτή. 

Δημήτρης Γκρούτσης

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο κ.  Νίκας έχει όλο αυτά τα χρόνια ισοπεδώσει και εξαφανίσει ότι αξιόλογο ανέδειξε το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Απαξίωσε ακόμα και ιστορικές μορφές όπως  ο Γιάννης Στέφας. Ενώ απαξιώνει τους ικανούς που άφησαν την σφραγίδα των προτιμά ανθρωπάκια για  να διοικεί  και να βασιλεύει.

Νικηφόρος 

Ο Γιάννης  Στέφας ήταμ μέλος του  Δ Σ της ένωσης με πρόεδρο τον Σπύρο Νίκα. Και παραιτήθηκε γιατί ήθελε να εργαστεί ως προπονητής   που ως μέλος του Δ Σ της ένωσης δεν ταιριάζει βάσει του καταστατικού. Ενώ δεν τον σεβάστηκε ο Μιχάλης Τσιχριτζής που στις εκλογές του 2004 για το Δ Σ του Π ΑΣ Κόρινθος  που ο Στέφας ήταν υποψήφιος   με τον Αλέξη Κούγια τους έκλεψε την εκλογή παρουσιάζοντας έναν επενδυτή που δεν είχε να πάρει  κουλούρι . Αλλά καιρός να δούμε τα ανθρωπάκια του Νίκα  και να τους συγκρίνουμε με τις προσωπικότητες του Τσιχριτζή. Αλλά μέσα στις προσωπικότητες αν βάζει και την αφεντιά του δεν χρειάζονται οι υπόλοιποι Το ψέμα έχει κοντά πόδια

Δημήτρης Γκρούτσης   

Λέει ο Νίκας ότι ο Δούρος είναι αχάριστος και εννοεί ότι επειδή κάποια στιγμή έκανε το καθήκον του σε ένα διαιτητή που η καριέρα του υπήρξε πολύ λαμπρή θα έπρεπε να τον έχει δούλο. Δηλαδή ο κ. Νίκας ως πρόεδρος της ένωσης το ΚΑΘΗΚΟΝ του να τον προστατεύει τους Κορίνθιους διαιτητές το θεωρεί ρουσφέτι που πρέπει να του το οφείλουμε αιώνια. Το καθήκον του έκανε με τον Δούρο  και τίποτα άλλο.  

Νικηφόρος 

Θεωρώ τον Γιώργο Δούρο μέσα στους πέντε ( 5 ) καλύτερους διαιτητές που έχει βγάλει η χώρα μας. 
Αλλά αν δεν ήταν ο Νίκας  ο άσημος Δούρος δεν θα μπορούσε να γίνει γνωστός ούτε στο Μαψό 
Και αυτά όλα τα έχω μάθει από στόματος Νέστορα. Το 1993 --1994 διαιτητής Κορινθίας πρώτης εθνικής είναι ο Καραπατάς. Που νομίζω ότι ήταν ένας πολύ καλός διαιτητής Την ποδοσφαιρική περίοδο 1994--95 έγινε διαιτητής πρώτης κατηγορίας Δούρος . Δυο φορές τον είχαν τελειώσει και στις δυο τον έσωσε από καθήκον ο Νέστορας. χωρίς να προλάβει όμως να γράψει καμιά ιστορία. στην πρώτη κατηγορία. . Όταν εγώ σε σώζω κάνω το καθήκον μου Και εσύ έχεις το δικαίωμα να μου βγάλεις τα άντερα. 
Πρέπει να μας τα εξηγήσει όλα αυτά ο παράνομος 
Και ρωτάμε τι έκαναν οι προσωπικότητες που διοικούν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. από το 2009 για την Κορινθιακή διαιτησία κ. Γκρούτση; Απολύτως τίποτα. Βρέθηκε ένας διαιτητής ο Γιώργος Δασκαλόπουλος για τον οποίο μου έλεγε ο Γιάννης Στέφας Επειδή είναι φίλος μου δεν θέλω να με διαιτητεύει Γιατί μήπως με ευνοήσει υπάρχει πιθανότητα να με αδικήσει. Τον φάγατε για να μας φέρετε το προστατευόμενο του Μπριάκου  Νεοφυτιάδη Που μόνος του έφυγε από την διαιτησία αφού η επιτροπή τον κατέβαζε κατηγορίες. Και έχουμε έναν διαιτητή που είναι δεύτερης εθνικής κατηγορίας. αλλά τον ορίζουν κάθε δίσεκτο χρόνο. να σφυρίξει. Έχουμε και τρεις  διαιτητές της τρίτης κατηγορίας Ρούτσης --Κακριδής και Μπεκιάρης. Νομίζω ότι ο Ρούτση έχει την ικανότητα να διευθύνει αγώνες δεύτερης εθνικής κατηγορίας και είναι με το ένα πόδι για την μεγάλη κατηγορία. 
Επίσης έχω την γνώμη ότι έχει την σπάνια ευκαιρία η Κορινθιακή διαιτησία να έχει  το μεγαλύτερο διαιτητικό ταλέντο τον Μπεκιάρη. Που αν το ερχόμενο δεν διαιτητεύει αγώνες δεύτερης εθνικής κατηγορίας θα είναι μια ανικανότητα να προωθήσει η ένωσης τον διαιτητή που είναι έτοιμος να γράψει ιστορία 
Μα δεν υπάρχει σήμερα ο Νέστορα Δημήτρη Γκρούτση που θα βάλει τις πλάτες του για να μη καεί κάτι πολύτιμο 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου