Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Και όμως υποστηρίζουν ότι υπάρχει αθλητική δικαιοσύνη στην Κορινθία και δεν κοκκινίζουν.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ Ε.Π.Ο.

Ο παρών Κώδικας περιγράφει τις παραβάσεις των Κανονισμών της Ε.Π.Ο., τις ποινές που επιβάλλονται και τις πειθαρχικές αρμοδιότητες της Ε.Π.Ο., των Ενώσεων – Μελών της και των Οργάνων τους.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΕΛΗ
ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
     ΣΙΤΕΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ

Σχολιάζει ο Νικηφόρος. 



Πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι ότι στην ένωση  δεν λειτουργεί ο Πειθαρχικός Κώδικας  της Ε Π Ο
Προπηλακίζεται ο Αθλητικός Δικαστής από τον πρόεδρο --προπονητή του Π Α Σ Κόρινθος  και η πειθαρχική επιτροπή κωφεύει
Και από την άλλη κάνει δηλώσεις  για τον διαιτητή  Μιχάλη Καρσιώτη που ως κεντρικός είναι καρμανιόλα  ο προπονητής  Νίκος Πήλιουρας και τιμωρείται με 600 ευρώ πρόστιμο.
Τώρα θα μου πείτε ποιο αδίκημα είναι πιο μεγαλύτερο  η κριτική ενός διαιτητή που τα έχει κάνει μούσκεμα ή ενός αθλητικού δικαστή Η απάντηση είναι απλή Αν το αδίκημα το διαπράττει ο κ. Γ@Μ@Ω κανένας δεν τολμά να τον καλέσει ούτε σε απολογία Και ο αθλητικός δικαστής με τσαλακωμένη την αξιοπρέπεια του ( μετά τον δημόσιο διασυρμό) συνεχίζει να παριστάνει  τον άνθρωπο που αποδίδει δικαιοσύνη αθλητική. Και δεν είναι το μοναδικό παράπτωμα του κ. Γ@Μ@Ω
Χαρακτήρισε αξιολογημένο διαιτητή της Δεύτερης Ενικής Κατηγορίας αδελφή  Και ούτε γι αυτό το πειθαρχικό αλλά και ποινικό παράπτωμα κανένας δεν νοιάστηκε.
Δηλαδή εδώ στην Κορινθία η δικαιοσύνη αποδίδεται αλλά καρτ Μπορεί επομένως με την μη αντικειμενική απόδοση της αθλητικής δικαιοσύνης η επιτροπή να συνεχίσει το έργο της.
Και ρωτάμε αυτούς που διαφεντεύουν το ποδόσφαιρο στο νομό μας αν ο πρόεδρος και τα μέλη της πειθαρχικής επιτροπής αμείβονται.για τις υπηρεσίες που προσφέρουν Για να δούμε πόσο μας κοστίζει η κατευθυνόμενη δικαιοσύνη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου