Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Δημήτρη Μπινιάρη : Έχεις καθήκον να μιλήσεις !!!

Η αυλαία δραστηριότητας της Κορίνθου 06 έπεσε με προοπτική να μη ξανασηκωθεί 



Διαβάζω τον επικήδειο της ομάδας που αν δεν ήταν ο Λουδοβίκος 14 σήμερα θα αγωνιζόταν το λιγότερο στην δεύτερη εθνική κατηγορία
Δυστυχώς είχε την ατυχία να διοικείται από έναν πρόεδρο φιλόδοξο που είχε όμως παντελή άγνοια από ποδόσφαιρο Αλλά το μεγάλο ελάττωμα του ήταν να ακούει αυτούς που είχαν γλυκιά γλώσσα  Που το 445-366 π Χ είχε πει ο Αντισθένης : Αιρετώτερον εις κόρακας εμπεσείν ή εις κόλακας  ( Καλύτερα να πέσεις σε κοράκια παρά σε κόλακες.) 
Πέρασαν από την αυλή του αναρίθμητοι και σήμερα δεν του λέει κανένας από αυτούς καλημέρα. 
Αναφέρομαι στην ομάδα Κόρινθος 06 και στον πρόεδρο της Δημήτρη Μπινιάρη που η πορεία του στο ποδόσφαιρο πρέπει να γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες και αναλαμβάνω εντελώς δωρεάν να γράψω το κείμενο. 
Συνάντησα πριν αρχίσει να κολυμπά στο ποδόσφαιρο τον πρόεδρο στην ταβέρνα του Λουτρακίου  Στρούγκα Και παρουσία του Γιώργου  Παπά του είπα ότι το ποδόσφαιρο είναι επικίνδυνο γι αυτούς που δεν το ξέρουν Ότι του είπα έκανε τα αντίθετα Και το σπουδαιότερο μου έκοψε ακόμα και την καλημέρα. 

Ποδοσφαιρική περίοδος 2016-- 2017  Τον αγώνα που θα έκρινε το πρωτάθλημα μεταξύ Π Α Σ Κόρινθος -- Κόρινθος 06 ορίστηκε να τον διαιτητεύσει το όργανο του Λουδοβίκου 14 αξιολογημένος βοηθός δεύτερης εθνικής Κατηγορίας  Κωνσταντόπουλος. Με  τον  Μπετσόγλου αξιολογημένο  βοηθό πρώτης εθνικής κατηγορίας ως συνεργάτη του. Το κόλπο της επιτροπής όταν θέλει να πάρει αποτέλεσμα βάζει βιτρίνα διαιτητές που ενώ έχουν αποτύχει ως κεντρικοί επιμένουν στην Κορινθία  να του ...εκμεταλλεύονται  Έδωσαν οι δυο αυτοί άνθρωποι της διαιτησίας κάνοντας εγκλήματα την νίκη στον Π Α Σ Κόρινθος Αλλά όμως δεν μπορούσε να κατακτήσει το πρωτάθλημα γιατί είχε φέρει ισόπαλο αποτέλεσμα  με τον Πανκαμαριακό. Δε το κατέκτησε η Κόρινθος 06 αλλά ο Πέλοπας Κιάτου νικώντας στο γήπεδο του συνοικισμού τον Π Α Σ Κόρινθο με πέναλτι που ο διαιτητής Νεοφυτιάδης έδωσε όταν η μπάλα δεν ήταν στον αγωνιστικό χώρο. 

Ποδοσφαιρική περίοδος 2017- 2018 που το πρωτάθλημα η Κόρινθος 06 το έχασε αήττητη Και αυτό δεν έχει ξανά γίνει. 
Το Κανάλι  το τηλεοπτικό SOUPER  μετέδωσε  τον αγώνα Κόρινθος 06 με τον Π Α Σ Κόρινθο  Ο ίδιος ο Μιχάλης Τσιχριτζής έστησε παγίδα στην Κόρινθο 06 Την Παρασκευή πριν από τον αγώνα εξαφανίστηκε λέγοντας στον ιδιοκτήτη του Καναλιού που θα έκανε την μετάδοση ότι έχει δίκη στην Αθήνα. που ήταν ψευδής η δικαιολογία Αλλά δεν είπε ότι για να μεταδώσει τον αγώνα πρέπει να πάρει άδεια. Αλλά μέσα στα καθήκοντα του παρατηρητή τάξεως ήταν να εξετάσει αν έχουμε άδεια για την μετάδοση  Και εδώ υπάρχει μια ένοχη σιωπή. των πάντων. Να γιατί δεν με άφησε ο Μιχάλης Τσιχριτζής να του κάνω ερωτήσεις για την σκηνοθεσία.στη συνέντευξη που έδωσε. Γιατί ήταν βέβαιος ότι θα τον ξεβράκωνα. Και αν στην έφεση που έκανε η ομάδα είχαμε τον Πέτρο Καϊμακάμη δικηγόρο θα είχαμε δεύτερο ξεβράκωμα και στον αέρα η σκηνοθεσία. Άλλο έγκλημα του πρόεδρου που δεν μ άκουσε  Γιατί την ποδοσφαιρική περίοδο αυτή αν η Κόρινθος 06 θα κατακτούσε το πρωτάθλημα το τοπικό και  αυτό της τρίτης κατηγορίας θα ήταν παιχνιδάκι. Προτιμήθηκε από τον Λουδοβίκο 14 ο Π Α Σ Κόρινθος  για να γελοιοποιηθεί το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. 

Ποδοσφαιρική περίοδος 2018--2019 που κατέκτησε  η Κόρινθος 06 το πρωτάθλημα αν είχε την διοικητική πείρα ο πρόεδρος Μπινιάρης θα μπορούσε να δει ότι κυνηγώντας το τίτλο από την μια και ληστεύοντας τον από την άλλη είχε πάθει μεγάλη οικονομική ζημιά  Και σήμερα να διαβάσουμε ότι ο αγώνας Αχαρναϊκός --Κόρινθος 06 έληξε με 3-0 χωρίς αγώνα. Που σημαίνει ότι η Κόρινθος 06 δεν κατέβηκε να αγωνιστεί. Με απλά λόγια έκλεισε το Κεφάλαιο Κόρινθος 06 Γιατί και εδώ δεν με άκουσε ο πρόεδρος  Μπινιάρης και ο ίδιος οδήγησε την ομάδα στο εξ αφανισμό. 
Να γιατί πρέπει αφού προετοιμαστεί ο πρόεδρος Μπινιάρης να εξηγήσει στον κόσμο το απαράδεκτο κυνηγητό που είχε ως αποτέλεσμα να μη μπορέσει να συνεχίσει να διοικεί την ομάδα. Αν δεν το κάνει θα συνεχίσουν τα σχόλια σε βάρος του προέδρου Μπινιάρη που είναι άδικα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου