Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Νικηφόρος:Να γιατί σιωπούν οι ανίκανοι ηγέτες του ποδοσφαίρου μας.

Μόνο η αλήθεια είναι επαναστατική.


Αυτά τα προφητικά έγραφα τον Αύγουστο του 2013 με αποτέλεσμα να με καταδικάσουν σε οκτώ μήνες φυλακή με δικό μάρτυρα και αλλά πολλά που αναρωτιέμαι πως βαστώ ακόμα για να σε πολεμώ με το δικό μου πορτοφόλι Νεκροθάφτη του Κορινθιακού ποδοσφαίρου


Μάριος Σταματάκης  για δεύτερη φορά πρόεδρος.

                                   Αποτέλεσμα εικόνας για Μάριος Σταματάκης Κορίνθιος πολιτικός

Και ερχόμαστε τώρα στον διάδοχο του κ. Μπίτζιου και τον συνεργάτη όλων των αποτυχημένων προέδρων τον κ. Μάριο Σταματάκη .
Επειδή έτυχε να συνεργαστούμε έχω διαπιστώσει ότι δεν έχει το παραμικρό προσόν που χρειάζεται για να είναι κάποιος πρόεδρος σε μια ποδοσφαιρική  ομάδα.  Πρέπει να αντικατασταθεί αμέσως από κάποιον που να μπορέσει να αλλάξει το κλίμα γιατί με αυτά που γίνονται τώρα είμαι βέβαιος ότι η ομάδα της Κορίνθου δεν θα μπορέσει να συνεχίσει. Και δεν παρουσιάζω τα πράγματα τραγικά αλλά είναι τραγικά. Και οι σκηνές που τόσο ωραία μας είχες περιγράψει ο Κυριάκος Καρασταμάτης που πήγε η ομάδα να αγωνιστεί στην Κρήτη και έφαγε όλη την ημέρα ένα σάντουιτς που τους κέρασε μετά την λήξη του αγώνα η αντίπαλος ομάδα. Και αντί να πάρουμε αυτό τραγικό συμβάν και να το κάνουμε παράδειγμα προς αποφυγή προσπάθησαν όλοι να το σκεπάσουν γιατί έτσι νόμισαν ότι θα έκαναν καλό στην έτοιμη να διαλυθεί ομάδα . Η οποία έφαγε ένα ολόκληρο Σάντουιτς μετά τον αγώνα και αυτό από την προσφορά αφού η ομάδα αδυνατούσε να αγοράσει ακόμα και αυτό το προϊόν ευτελούς αξίας.
Και ερωτώ αν αυτές οι σκηνές επαναληφθούν και πάλι γιατί να υπάρχει η Κόρινθος στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας.  
Και δεν ακολουθεί τον Πέλοπα που είπε δεν μπορώ ν α συνεχίσω .
Αυτό δεν μειώνει την ομάδα σε τίποτα. Το σάντουιτς την πηγαίνει στα τάρταρα της ανυποληψίας.

 Η δική μας η πρόταση.

Αποτέλεσμα εικόνας για Αλέξανδρος Πνευματικός


Ο κ. Πνευματικός με την ιδιότητα πρώτα του φιλάθλου της ομάδας ( και αυτό το έχει περίτρανα αποδείξει ) και μετά με το αξίωμα του δημάρχου της Κορίνθου να συγκαλέσει μια μεγάλη  σύσκεψη με προσωπικές προσκλήσεις. Γιατί είμαι βέβαιος ότι ο Δήμαρχος γνωρίζει πολύ καλά αυτούς που αγαπάνε την ομάδα αλλά και μπορούν να βοηθήσουν.  Γιατί θέλουμε λιγότερο από ένα μήνα για να κάνουμε ένα έναρξη  του πρωταθλήματος. Και εκεί να αποφασιστεί αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να κατέβει η ομάδα και να αγωνιστεί.
Από τα χείλη ενός μάστορα που είμαι βέβαιος ότι δεν πρέπει να έχει καθίσει  σε θρανίο άκουσα μια πολύ μεγάλη σοφή πρόταση « την ζημιά όπου την σταματήσεις κέρδος θα έχεις.»
Γνωρίζω ότι θα σηκώσω θύελλα διαμαρτυριών όπως τότε που έλεγα και έγραφα ότι ο Μαυρονάσος δεν έχει ιδέα από διοίκηση και ότι ο Μπεθάνης θα ρίξει το καράβι ( Κόρινθο) στην ξέρα. Και δικαιώθηκα και στις δυο περιπτώσεις.  
Και έρχομαι τώρα στην περίπτωση του κ. Μάριου  Σταματάκη και εγγράφως υποστηρίζω ότι τίποτα δεν μπορεί να προσφέρει.
Ο σοφός λαός μας σε αυτές τις περιπτώσεις λέει «…η Κυριακή κοντινή γιορτή» που σημαίνει ποιός θα δικαιωθεί.
Ειλικρινά εύχομαι να διαψευστώ αλλά αυτό δεν το νομίζω.

Σημερινό σχόλιο του Νικηφόρου

Δεν πανηγυρίζω επειδή πλήρως δικαιώθηκα αλλά τουλάχιστον ας λάβουν υπόψη αυτοί που διοικούν το ποδόσφαιρο της Κορινθίας αυτά που  έγραφα πριν από επτά χρόνια. Και δεν με άκουσαν με αποτέλεσμα σήμερα να έχουν διαλυθεί είκοσι έξι  ( 26 ) ομάδες. Και όλες που μας εκπροσώπησαν εκτός νομού γελοιοποίησαν  το άλλοτε κραταιό Κορινθιακό ποδόσφαιρο.  Αυτό που με εντυπωσιάζει ότι κανένας δεν έχει την ευαισθησία να δηλώσει ότι είμαι ανίκανος και να παραιτηθεί Εγώ τους διευκόλυνα και αυτοί όχι δεν με άκουσαν αλλά μα πολέμησαν με φανατισμό.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου