Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Μιχάλη Τσιχριτζή : Το ποδόσφαιρο της Κορινθίας σας έχει αποβάλλει μαζί με την παρεούλα σου Και το τραγικό είναι ότι σφυρίζετε αδιάφορα αφού μάθατε να μας ...δουλεύετε


Δεν έχετε καταλάβει ότι διαλύσατε τα πάντα και επιμένετε να διοικείτε το ποδόσφαιρο της Κορινθίας;;; 
Ο αριστερά της φωτογραφίας είναι ο διάδοχος του Λουδοβίκου 14 είναι αυτός που εν ζωή πούλησε τον  αείμνηστο Σπύρο Νίκα-- ο Λουδοβίκος 14 και ο μόνιμος Γραμματικός της Ένωσης βοηθός του  γλωσσολόγου Γιώργου Μπαμπινιώτη   



Μπορείς να ξεγελάσεις όλους τους ανθρώπους για ένα διάστημα 
Και μερικούς ανθρώπους για πάντα
Αλλά δεν μπορείς να ξεγελάσεις όλους τους 
ανθρώπους  για πάντα.

ABRAHAM  LINCOLN   

Τα λόγια του Μεγάλου Προέδρου των Η Π Α μάλλον ο Λουδοβίκος 14 δεν τα είχε διαβάσει και παρασυρόμενος στις κατά καιρούς επιτυχίες του νόμισε ότι θα δουλεύει για πάντα αυτούς τους λίγους που έμειναν και που οικονομικά ακόμα ματώνουν για να κάνει ο περισσότερος ανίκανος τον πρόεδρο. 
Γίνεται πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος εξαπατώντας το σώμα της συνέλευσης  Και ενώ κάνεις εγκλήματα ποδοσφαιρικά οι παράγοντες σε προάγουν σε πρόεδρο της ένωσης  που και εκεί συνεχίζεις την ίδια  και χειρότερη τακτική. Στις εκλογές του 2013 στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Λαμπρινού ήταν υπαρχηγός ο Θανάσης  Πισιμίσης

Και έμεινε στο ψηφοδέλτιο και μαζί με την οικογένεια Μαργέτη και τον ίδιο Παναγιώτη Λαμπρινό έδωσαν την νίκη στο Τσιχριτζή. 

Αφού γνώριζαν τον ρόλο του Πισιμίση Που αν και αντίπαλος του Λουδοβίκου 14  σάρωσε όλους τους τίτλους 

Είχε και την  θρασύτητα να δηλώσει ο Λουδοβίκος 14 
Ενώ ο Τατούλης τον έκανε πρόεδρο της Ένωσης 

Και στις εκλογές του 2017 είχε τοποθετήσει και πάλι τον υπαρχηγό 

Φάνη Σιτέ στο αντίπαλο ψηφοδέλτιο του γιατρού Στάθη Γκορβέλου . 

Και μας παρουσιάστηκε για να μας δηλώσει 

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ της ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Ομολογώ ότι δεν μπόρεσα να καταλάβω το απαγορευτικό αφού τους ποδοσφαιρικούς αγώνες εδώ στην Κορινθία δεν νομίζω  ότι όλους τους αγώνες πρώτης --δεύτερης και τρίτης κατηγορίας κόβονται εκατό είκοσι  εισιτήρια σ όλες τις κατηγορίες.  Παρακολούθησα αρκετούς αγώνες του Ισθμιακού και είμαι βέβαιος ότι τα ευγενικά παιδιά που έβγαζαν τον δίσκο της αξιοπρέπειας με τα ευρώ που μάζευαν δεν ήταν αρκετά να καλύψουν τα έξοδα διαιτησίας.
Και αυτό είναι δικό σας επίτευγμα Μιχάλη Τσιχριτζή που αφού πρώτα διαλύσατε από το 2013 μέχρι σήμερα είκοσι έξι ( 26 )σωματεία παράλληλα ερημώσατε και τα γήπεδα από φιλάθλους.
Γελοιοποιήθηκε η δικαιοσύνη των διαιτητών στα γήπεδα αλλά και της πειθαρχικής επιτροπής της ένωσης. όπως με στοιχεία απέδειξα υπάρχει όχι για να κάνει την εργασία της με αντικειμενικότητα αλλά με σκοπιμότητα Να τιμωρούμε αυτούς που δεν είναι δικοί μας. Και δεν τα γράφω αυτά πρώτη φορά Και όμως κανένας δεν απάντησε. Έμαθα ότι κυκλοφορεί  μεταξύ αυτών που ασκώ κριτική η φράσης " Δεν θα ασχοληθούμε με τον Νικηφόρο Έχουμε άλλα πιο σπουδαία πράγματα να ασχοληθούμε. "Και εγώ τους απαντώ Με την σιωπή σας βρομίσατε τα πάντα. Εγώ θα συνεχίσω να γράφω και να ρωτώ. και εσείς να παριστάνεται τους διαιτητές και του αθλητικούς δικαστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου