Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Αν και γνωρίζω ότι δεν υπάρχει "τσίπα"εγώ θα συνεχίζω να γράφω!!!

Κανένα οικοδόμημα  δεν μπορεί να σταθεί χωρίς την υποδομή του 



Όραμα – εμπειρία – Δημιουργία – Ανανέωση: Θέσεις για τις υποδομές ...
                                     
Το 2001 που εγκαταστάθηκα στο Λουτράκι ασχολήθηκα με την τηλεόραση  το ραδιόφωνο και τον
έντυπο τύπο Και επειδή έχω μια αδυναμία στις υποδομές από τότε παρακολούθησα πολύ στενά την υποδομή την ποδοσφαιρική της Κορινθίας  Και τότε θυμάμαι ότι μοναδική ομάδα που συγκέντρωνε πολλά στοιχεία ποδοσφαιρικά ήταν η ομάδα Κόρινθος 06 που την δημιούργησε ο Λουδοβίκος 14 για να σκεπάσει τον θόρυβο που είχε δημιουργηθεί που χάριζε ο κυρ Μιχάλης τα πρωταθλήματα σαν τις χαρτοπετσέτες Και αντί να καταδικαστεί από τους παράγοντες το βράβευσαν αυτόν που με απάτη έγινε πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος χάριζε τίτλους και προσπάθησε να γελάσει το κράτος βάζοντας στο ταμείο  της ομάδας ένα εικονικό ( ψεύτικο ) τιμολόγιο της τάξεως των 9.000 ευρώ ή σε δραχμές
3.060.000  Και έβαλε πρόεδρο της Κόρινθος 06 τον Δημήτρη Λέκκα που θέλει τους φιλάθλους του ιστορικού Π Α Σ να γίνει όχλος  που σημαίνει άτακτο και ανεξέλεγκτο πλήθος που εμφανίζει τάσεις αναταραχής προκλήσεων καταστροφών.Και η ομάδα να πάρει τον τίτλο του οχλοκράτη ( που δεν υπάρχει η λέξης αυτή  στο λεξικό ) Και όλο αυτό το σκηνικό παρουσία του Γιώργου Μουρούτσου που αμφισβήτησε χωρίς να με ονομάσει ότι είμαι υπηρέτης των αφεντικών μου.και ότι δεν γνωρίζω την δημοσιογραφική δεοντολογία.Και όταν είδε ο ιδιοτελείς παράγοντας του ποδοσφαίρου Λουδοβίκος 14 ότι για να διατηρήσει την ομάδα Κόρινθος 06 έπρεπε να βάλει το χέρι του στην τσέπη του ( κίνηση που δεν γνώριζε )  την διέλυσε . Αλλά βρέθηκαν οι γονείς των παικτών που ανέλαβαν να πληρώνουν τα έξοδα και συνέχισαν. Είναι η ομάδα που με υποχρέωνε να ξυπνώ τα πρωινά του Σαββάτου ή της Κυριακής για να απολαύσω το ποδόσφαιρο της ομάδας αυτής που δάσκαλο είχε τον Γεράσιμο Μαργέτη.
Και εκεί γνώρισα την πολύ μεγάλη ποδοσφαιρική  παιδική φατσούλα τον  Κουτσογκίλα που όταν τον έβγαλα στο ραδιόφωνο ( που το θεωρώ το καλύτερο μέσο ενημέρωσης ) μετέδιδα την εκπομπή και τηλεοπτικά. Και όπως μου είπε ο ποδοσφαιρικός του Δάσκαλος Γεράσιμος λόγω των φροντιστηρίων σπανίως έκανε προπόνηση και όμως το παιδί αυτό ήταν και μεγάλος ποδοσφαιριστής και ένας ηγέτης. Πέτυχε στο πολυτεχνείο Το ποδόσφαιρο έχασε ένα μεγάλο παίκτη που τον κέρδισε όμως η επιστήμη Στην ομάδα αυτή είδα τον Πετρόπουλο που το χαρακτήρισα Νουρέγιεφ  γιατί χόρευε με την μπάλα. Ο Λίλιος αλλο ποδοσφαιρικό ταλέντο. Και αν θυμάμαι καλά και Μητσάκος ή Μπιτσάκος Κανένας δεν φόρεσε φανέλα μεγάλης ομάδας.
Αλλά και από άλλες ομάδες όπως ο Ηλίας Σιώκος  ο Νίκος Κουσκουσές που μπορεί να αγωνίστηκε στην Δεύτερη Εθνική  αλλά είμαι της γνώμης ότι θα μπορούσε να φορέσει ακόμα και την φανέλα της εθνικής. Μερικοί παίκτες που προέρχονται από τους Ρομα  Ο Χρυσαφίδης την εποχή που έπαιζε στην Αγία Παρασκευή είχε τις ικανότητες να παίξει σε ομάδα πρώτης εθνικής.
Γνωρίζω ότι οι της ένωσης δεν με διαβάζουν αλλά εγώ θα γράφω τα οποία συγκεντρώνω και υπάρχει πιθανότητα να τα κυκλοφορήσω σε βιβλίο για να γνωρίζουν ιδίως τα νιάτα πως έσβησαν τα όνειρά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου