Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Ο Νικηφόρος σχολιάζει τους ορισμούς των διαιτητών.

Ο Νικηφόρος ασκεί κριτική στους ορισμούς που έκανε το νέο αίμα στην επιτροπή  ορισμού  ο επαναστάτης Παναγιώτης  Αργύρης.


Παράγοντες του Κορινθιακού ποδοσφαίρου αυτή η διαιτησία σας ταιριάζει 


Προεκλογικός άνεμος ανεμίζει πλέον στην οδό  Νοταρά 48  που η επαναφορά του Παναγιώτη Αργύρη άλλαξε τελείως την εικόνα


Στον αγώνα Π Α Σ Κόρινθος --Ολυμπιακός Λουτρακίου  ο επαναστάτης όρισε τον Καρακάση με πλούσιο ιστορικό  πίστης προς την μεγάλη πόρτα. Και αν χρειαστεί ο κυρ Παναγιώτης έχω τα στοιχεία έτοιμα να τα δημοσιεύσω Επομένως δεν είναι τυχαίος ο ορισμός.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο επαναστάτης βάζει τους κορυφαίους διαιτητές σε αγώνες  που δεν έχουν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον  Ατρόμητος -- Παννεμεατικός και Α Ο Λουτράκι με τον Τενεάτη και αφήνει αγώνες φωτιά να τους σφυρίξουν  άρχοντες που έχουν χάσει τον τίτλο πριν αρκετά χρόνια.

Ο σπουδαιότερος αγώνας είναι αυτός που θα γίνει στο Πετρί που η τοπική Θύελλα θα αντιμετωπίσει τον Σαρωνικό.Την ομάδα  που έχει βγάλει παίκτη με το εθνόσημο  την έχουν κλέψει έξι βαθμούς με την κλοπή των δελτίων και τον σφαγιασμό με τον Ισθμιακό. Ο Διαιτητής Χονδρόπουλος είναι ακατάλληλος να διευθύνει τον αγώνα αυτόν.

Και ερχόμαστε στον άλλο αγώνα με την ομάδα του άλλοτε κραταιού παράγοντα Μιχάλη Λαμπράκη (που ο κ. Γ@Μ@Ω τον έστειλε στα αζήτητα) η Θύελλα Κ Διμηνιού   θα αντιμετωπίσει το Ζευγολατιό.  Εδώ θα δούμε ο Λουδοβίκος 14 ποια ομάδα θέλει να σωθεί. 

Στο πρωτάθλημα της Δεύτερης Κατηγορίας. οι ορισμοί  διαιτητών

Ο αγώνας  αυτός για τον Άγιο Γεώργιο δεν λέει απολύτως τίποτα Αλλά για την ομάδα του Άρη Βοχαϊκού είναι όλα τα λεφτά. Ο διαιτητής Γεωργίου νομίζω ότι είναι ο πλέον ακατάλληλος γι αυτόν τον αγώνα. Είχα την ατυχία να παρακολουθήσω την διαιτησία του στον αγώνα μεταξύ του Αστέρα Κορίνθου και του Πανευρωστινιακού.  Και δεν μπόρεσα να καταλάβω τα λάθη που έκανε είχαν ένα αποδέκτη. Τον Αστέρα που όμως νίκησε.

Ο διαιτητής  Βλαντής κατόρθωσε να ενεργήσει  και ως πεζικάριος αφού καθάρισε από τους παίκτες τον Κύψελο ήταν και πρωταγωνιστής να χάσει δυο βαθμούς  Και έρχεται ο επαναστάτης  ορίζει τον Διαιτητή Σπηλιώτη για τον αγώνα Π Α Σ Κύψελος -- Π Α Σ Κλένια.. Που ναι μεν είναι ικανός αλλά ο αγώνας δεν είναι για τα μέτρα του. 

Εδώ έχουμε δειλά αλλά σταθερά την επανεμφάνιση του Λευτέρη Καλαρά ως βοηθός στον αγώνα Πανευρωστινιακός - Εθνικός  Ξυκοκέριζας. Και διαιτητής στον αγώνα για το το τοπικό πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Προοδευτικής  με την Α Ο Λαύκας. Στόχος είναι να πατήσουμε Μα το παιδί του κυρ Μιχάλη δεν μπορεί να είναι εκτός Κορινθιακής διαιτησίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου