Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Ο Γιώργος Φαρμάκης μπέρδεψε το ποδόσφαιρο με την πολιτική ( αν και τον είχα εξηγήσει ότι κάνει λάθος ) με τραγικά αποτελέσματα

Την πείρα μου τους προσέφερα και αυτοί με κυνήγησαν με κάθε μέσον θεμιτό ή αθέμιτο. Μα η δικαίωση που μπορεί να αργεί αλλά στο τέλος έρχεται τους γελοιοποίησε 

Γιώργο Φαρμάκη την ώρα που με κατέβασες από το βήμα της Συνέλευσης της Κορίνθου  τον Νοέμβριο του 2009  που όλο αυτό ήταν σκηνοθετημένο έβαζες την υπογραφή σου στην διάλυση της ομάδας που δήθεν νοιαζόσουν.  




Η σημερινή διοίκηση.

Είμαι βέβαιος ότι το σημερινό διοικητικό συμβούλιο  της Κορίνθου δεν θα μπορέσει να κάνει το παραμικρό. Δεν υπάρχει ο πρώτος που θα μπορέσει να τραβήξει  τον αραμπά που φέρει το όνομα Κόρινθος με πολύ βαρύ φορτίο μια και η Κόρινθος είναι καταδικασμένη να  πρωταγωνιστεί. Και αυτό  οι σημερινοί που διοικούν δεν θα μπορέσουν να την φτιάξουν να πρωταγωνιστήσει. Και εδώ τονίζω ότι θα είναι θαύμα  αν θα είναι  ικανή να ανταποκριθεί στα έξοδα  τα τρέχοντα και τα οποία θα είναι δυσβάστακτα  για τις οικονομικές δυνατότητες των μελών του διοικητικού συμβουλίου. Και δεν μπορώ να καταλάβω πως θα μπορέσουν  να ανταποκριθούν όταν από την μια η πολιτεία θα ζητά τα οφειλόμενα και από την άλλη οι ποδοσφαιριστές τα υπόλοιπα και οι άλλοι τα τρέχοντα. Τότε ένα είναι βέβαιο ότι θα γίνει   Θα χαθεί το τόπι.
Είναι καιρός  κάποιος να ρωτήσει που θα βρεθούν τα ευρώ για να πληρωθούν τα 250.000 ευρώ  ή δραχμές 85.000.000 για να εξοφληθεί το Ι Κ Α;  Που από το δημόσιο γλυτώνουν αυτοί που έχουν την δύναμη την πολιτική.  Μόνο με το Ι Κ Α η Κόρινθος δεν μπορεί να δει άσπρη μέρα. Βέβαια για τα χρέη αυτά η σημερινή διοίκηση δεν ευθύνεται.
Πλην όμως όταν δέχτηκαν να αναλάβουν να διοικήσουν την ομάδα γνώριζαν για την οφειλή.
Αλλά ας ξεχάσουμε το χρέος και ας έρθουμε στα τρέχοντα τα οποία είναι και αυτά πολύ μεγάλα  για τα πορτοφόλια των μελών του διοικητικού συμβουλίου
Τι πρέπει να γίνει …
Αν αφήσουν την ομάδα της Κορίνθου να συνεχίσει  με μια διοίκηση που αποτελεί την συνέχεια Τσιχριτζή—Μαυρονάσου – Μπεθάνη  η τύχη της Κορίνθου θα είναι πολύ χειρότερη του Πέλοπα.
Πρέπει αυτοί που έφεραν την ομάδα σε αυτή την θέση να καταλάβουν ότι με αυτές τις προϋποθέσεις η Κόρινθος δεν θα βγάλει την ποδοσφαιρική περίοδο  2012 – 2013 .
Καιρός είναι να χτυπήσουν οι επίσημοι τις πόρτες των ανθρώπων που θα μπορέσουν να βοηθήσουν. Και όταν γράφουμε επίσημοι εννοούμε τους τοπικούς άρχοντες που πρωταγωνίστησαν για να φέρουν την ομάδα στην  απαράδεκτη αυτή κατάσταση.
Την ομάδα της Κορίνθου στην ποδοσφαιρική πιάτσα πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να την διοικήσουν . Γιατί είναι μαγαζί γωνιαίο και δεν αφήνει ζημίες αν γνωρίζεις καλά να το διευθύνεις.
Να αναζητηθεί ο κατάλληλος επενδυτής που όμως να τον προσέξουμε και όχι μόλις έρθει και βάλει μερικά χρήματα να θέλουμε να τον αντικαταστήσουμε αυτοί  που τους  λείπουν 99 λεπτά για να κάνουν ένα ευρώ
Να σταματήσουν ορισμένοι εκ συστήματος τζαμπατζήδες  για να αποφύγουν την πληρωμή του εισιτηρίου να υποστηρίζουν ότι είναι αυτοί που έχουν ξοδέψει μια ολόκληρη περιουσία  για την Κόρινθο. 
Βέβαια εδώ έχουμε δεδικασμένο αφού έχουμε πετάξει τρανζίστορ  στον Καπετάνιο χωρίς να σκεφτούν  ότι η κότα όταν πίνει νερό κοιτάει προς τα επάνω.
Να κάνει Λογιστήριο η ομάδα της Κορίνθου  και να υπάρχει βιβλίο ταμείο από οποίο να αποδεικνύονται τα έσοδα αλλά και τα έξοδα
Γιατί όσο και να έψαξα δεν βρήκα απολύτως τίποτα.
.Και το συμβούλιο που θα γίνει να έχει πρόσβαση στον κόσμο.
Γιατί χωρίς τον λαό τίποτα δεν μπορεί να κάνει ούτε η Ρεάλ. Να σταματήσουν οι ευρισκόμενοι εκτός διοίκησης να ασκούν αντιπολίτευση 
Αν όλα αυτά δεν γίνουν η ομάδα της Κορίνθου δεν θα μπορέσει να συνεχίσει και είναι κρίμα που θα διαλυθεί. Βέβαια και άλλοτε και τα έγραψα αλλά και τα είπα αλλά δυστυχώς τίποτα δεν πέτυχα.

Επειδή όμως ο κίνδυνος της διάλυσης είναι υπαρκτός αναγκάστηκα να επανέλθω. Αν η Κόρινθος διαλυθεί δεν υπάρχει Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Αφού η Μπάρτσα αποτελεί την Ναυαρχίδα του ποδοσφαίρου του νομού μας. 

Σχόλιο του Νικηφόρου 
Όταν αυτά που έγραφα το 2013 τα υλοποιούσαν σήμερα θα είχαμε μια ομάδα που αντί να έχει εκτεθεί Πανελληνίως  πότε με πλαστογραφήσεις  και άλλοτε με δημόσιες δηλώσεις ότι αφήνουμε παίκτες απλήρωτους και να κάνουν μπάνιο με κρύο νερό το καταχείμωνο. Να βγαίνει ο γενικός γραμματέας  της ομάδος  και να μιλά μπροστά στον τηλεοπτικό φακό ότι επιθυμία του είναι οι φίλαθλοι του Π Α Σ να γίνει όχλος και να διοικούνται από την ομάδα που να ονομαστεί οχλοκράτης. Που ο πρόεδρος  και προπονητής να έχει παραβεί τα άρθρα του του πειθαρχικού κώδικα της Ε Π Ο . Και το αρμόδιο όργανο της ένωσης η πειθαρχική επιτροπή να μη τον καλεί ούτε σε απολογία. Γιατί οδηγούμε την ιστορική ομάδα σε διάλυση και κανένα ς ιστορικός παράγοντας και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής να μη αντιδρά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου