Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Λίγα λόγια αλλά ...σταράτα

Αποτέλεσμα εικόνας για Ευρώ

Οι παρατηρητές διαιτησίας να πάψουν να μας κάνουν τους μάγκες και να βγαίνουν και να υποστηρίζουν ότι  αυτοί πηγαίνουν  χωρίς να παίρνουν το δεκαπεντάρι  που είναι η
αμοιβή των.
Καλό θα είναι να το δηλώσουν δημόσια. Γιατί εμείς θα δημοσιοποιούμε τα ονόματα των παρατηρητών διαιτησίας και το ποσό που λαμβάνουν .
Και θα είμαστε υποχρεωμένοι να αναφέρομαι αυτούς που έχουν κάνει δήλωση στην ένωση ότι δεν επιθυμούν την αμοιβή των και αυτή να μη γράφει στο εξοδολόγιο το ποσό των 15 ευρώ.
Γιατί αν γράφετε εμείς δεν θα δεχτούμε ότι δεν πήρε το δεκαπεντάρι ο παρατηρητής που αντιστοιχεί τέσσερα πακέτα τσιγάρα. Αν και ο γαύρος είναι φτηνός δυο  κιλά παρά κάτι

Αποτέλεσμα εικόνας για Μια μαθήτρια σχολείου σκίτσοΟ εθνικός δικαστής  Γιώργος  Τερτσέτης  που αρνήθηκε να καταδικάσει τον Κολοκοτρώνη είπε  « …μιλείτε και γράφετε θαρρετά την γλώσσα που εμάθετε από τες βυζάστρες σας και αυτή η γλώσσα θα σας χειραγωγήσει εις φρονήματα τωόντι ελληνικά του καιρού μας.» 
Γνώρισα την κόρη μιας φίλης που έβγαλα το συμπέρασμα  ότι πολύ δύσκολο  να καταλάβεις τα νέα παιδιά τα προικισμένα πότε πρόκαναν ( να θυμηθούμε και λίγο Χαρίλαο  Φλωράκη ) και έμαθαν  τόσο καλά Ελληνικά Βέβαια έχει και όνομα φωτεινό και προσπαθώ να δικαιολογήσω που τόσο υστερώ από  την Φωτεινούλα. Που όμως και δασκάλα  ( αφού  έμαθα  έτσι να βαφτίζω με τον τίτλο αυτό  κάποια  που  διακρίνεται μέσα στην κοινωνία ) έχει σπουδαία που αξιοποιεί και την ελάχιστη πνευματική δύναμη της  που άλλοι ούτε καν μπορούν να την ακουμπήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου