Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Το παραγάδι του Νικηφόρου το δικαστικό και αναπάντητο




Στο νομό μας το ποδόσφαιρο έχει διαλυθεί στη κυριολεξία και κανένας δεν νοιάζεται Μονάχα όταν υπάρχει κανένα θέμα το γράφουμε χωρίς καν να το ακουμπήσουμε. Βέβαια και εγώ που τα γράφω κανένας δεν με απαντά. Απλά με περιφρονεί
Χαρακτηρίζω τον Γιώργο Μαργέτη αλήτη και κανένας από την εύπορη αυτή οικογένεια δεν συγκινείται
Το προπονητή Παναγιώτη Τζαναβάρα κοινόν συκοφάντη μου  που όταν τον απέλυσε από προπονητή του Π Α Σ Κόρινθος ο Μιχάλης Τσιχριτζής και ταυτόχρονα  έκανε δώρο ένα πρωτάθλημα στην πρόεδρο της ομάδας των Θηβών  κ. Κοροπούλη κράτησε ένοχη σιωπή. Αυτός που εκτός από προπονητής το παίζει και δημοσιογράφος. Αργότερα αυτός που τον απέλυσε  τον βράβευσε μάλλον για την σιωπή του.
 Νομίζω ότι αδικώ τον εαυτό μου να αναφερθώ στον άλλο συκοφάντη μου τον επαγγελματία δημοσιογράφο ( που την αφεντιά του για εντυπωσιακούς λόγους την έκανε ομάδα ) Γιώργο Ναστούλη.
Επίσης δεν έχω καμία απάντηση από τον άλλο επαγγελματία δημοσιογράφο τον Νίκο Νικολόπουλο που κάνει αβανταδόρικες συνεντεύξεις  σε κάποιους όταν βρεθούν σε δύσκολη θέση μια και δεν τους ρώτα σχεδόν τίποτα παρά τους αφήνει να μιλάνε  Αυτό όμως που με εντυπωσιάζει είναι η κάλυψης που έχει από το δημοσιογραφικό συγκρότημα που νομίζει ότι το υπηρετεί αλλά ανεπανόρθωτα τον εκθέτει.
Χαρακτηρίζω τον άρχοντα της διαιτησίας Δημήτρη Γκρούτση παράνομο και κάνει ότι δεν ξέρει Ελληνικά.
Και κλείνω με την πειθαρχική επιτροπή  της ένωσης που στην απονομή της δικαιοσύνης δεν λαμβάνει υπόψη της ούτε τον Πειθαρχικό Κώδικα  της Ε Π Ο και ούτε τίποτα άλλο παρά τις εντολές του Λουδοβίκου 14 Πρόεδρος της επιτροπής είναι ο Γιώργος Παναγιώτου   με μέλη τους Κανατσούλη και Φάνη Σιτέ. Θα ήμουνα ευτυχής να τος αντιμετωπίσω στις αίθουσες των δικαστηρίων
Αυτοί διοικούν το ποδόσφαιρο της Κορινθίας γι αυτό έχει φτάσει στον πάτο που δεν μπορί να πάει πιο κάτω.   
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου