Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Παράγοντα του Κορινθιακού ποδοσφαίρου:Γιατί ξοδεύεις χρήμα και χρόνο αφού σου πνίγουν οι επαγγελματίες τα όνειρα σου.

Παράγοντες του Κορινθιακού ποδοσφαίρου στα χέρια σου η αλλαγή πριν να χαθούν τα πάντα.


Κάπου έπεσε το μάτι μου και διάβασα κάτι πολύ ωραίο  και είμαι υποχρεωμένος να
σας το γνωρίσω γιατί πάει γάντι στη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο.
Ας μελετήσουμε μαζί φίλε παράγοντα τα σοφά λόγια κάποιου που διαφέρει  από εμάς αφού έχει το χάρισμα με λίγα λόγια να λέει σοφίες « …ο φόβος στην ουσία δεν υπάρχει σ΄ αυτό τον κόσμο Υπάρχουν φοβισμένες σκέψεις και συμπεριφορές»
Και έρχομαι σε σένα που σηκώνεις το βάρος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στις πλάτες σου και ευθέως σε ερωτώ Τι έχεις να κερδίσεις ή να χάσεις  αν δεν ασκείς κριτική σωστή σε αυτούς που διοικούν το ποδόσφαιρο στο νομό μας.
Και παίρνω την χειρίστη των περιπτώσεων να σε αδικήσει ή να σε ευνοήσει ο Δικαστής – Διαιτητής Και από την αδικία να υποβιβαστείς και από την εύνοια να κατακτήσεις το πρωτάθλημα. Αν είσαι σωστός άνθρωπος μέσα στην κοινωνία ο υποβιβασμός πρέπει να σου  δημιουργήσει μέσα σου υπερηφάνεια που δεν προσκύνησες το σύστημα και είσαι ένας ελεύθερος άνθρωπος . Ενώ η κατάκτησης του πρωταθλήματος από εύνοια πάλι αν είσαι σωστός πρέπει να σου δημιουργήσει τύψεις αφού έκλεψες τον τίτλο από μια άλλη ομάδα που ήταν πιο ικανή να τερματίσει  πρώτη. 
Ο δικός σου στόχος πρέπει να είναι ένας  και κανένας άλλος. Πώς να διατηρήσεις την ομάδα για να μπορούν να αθλούνται τα παιδιά του χωριού σου ή της περιοχής σου αν μένεις σε πόλεις όπως είναι η Κόρινθος το Λουτράκι το Κιάτο το Ξυλόκαστρο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου