Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Νικηφόρος: Παρακολουθώ τους ορισμούς των διαιτητών και δεν θα αφήσω να οργιάσουν οι εκδορείς.

Ο Λουδοβίκος 14


Σκηνοθετεί 

Ο άφωνος Αβαντάρει


 Και ο φίλαθλος το γλεντάει που δεν πατάει στο γήπεδο


Οι ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό στο τοπικό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας.

10--Ηρακλής Ξυλοκάστρου             Βαθμοί    25
11--Αστέρας  Δερβενίου                  Βαθμοί    24 
11--Πανκαμαριακός                         Βαθμοί    24
13--Θύελλα Κ. Διμηνιού                 Βαθμοί    23
13 -- Ζευγολατιό                             Βαθμοί     23
15- Θύελλα  Πετρίου                      Βαθμοί     21
16- Ολυμπιακός Λουτρακίου         Βαθμοί     18

Οι αγώνες του Σαββάτου των ομάδων που είναι ετοιμόρροπες 

Ο Ολυμπιακός Λουτρακίου που νομίζω ότι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση ( την τελευταία της βαθμολογίας με 18 βαθμούς ) θα αντιμετωπίσει στο Θώδειο την ομάδα της Ελλάδας Βέλου που έχει σωθεί.

Έρχεται μετά η ομάδα της Θύελλας Πετρίου που έχει 21 αφού εδώ έχουμε ληστεία στον αγώνα με τον Ισθμιακό και κλοπή με την Θύελλα Κ Διμηνιού. Θα αντιμετωπίσει την ανύπαρκτη ποδοσφαιρικά αλλά πανίσχυρη διαιτητικά ομάδα  του Π Α Σ  Κόρινθος Και ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο του Συνοικισμού.

Ο Πανκαμαριακός  με 24 βαθμούς στο γήπεδο του αντιμετωπίζει την ομάδα της Θύελλας Κ Διμηνιού. που έχει 23 βαθμούς  Ένας αγώνας στην κόψη του ξυραφιού.

Το Ζευγολατιό με 23 βαθμούς  στο γήπεδό του  θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Α Ο Λουτράκι που κατέχει την δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ένας αγώνας πολύ δύσκολος για την ομάδα του Ζευγολατιού γιατί οι παίκτες του Α Ο Λ είναι νέα παιδιά.

Νομίζω ότι ο Αστέρας Δερβανίου με 24 βαθμούς είναι υποχρεωμένος να αγωνιστεί στο Γαλατάκι με τον Σαρωνικό που ο προπονητής Νίκος Πήλιουρας έχει κάνει δουλειά.

Και στο γήπεδο του Κιάτου ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου με 25 βαθμούς θα αντιμετωπίσει την ομάδα  του Πέλοπα.

Ο επαναστάτης  της αλλαγής της Κορινθιακής διαιτησίας Παναγιώτης Αργύρης αυτούς τους αγώνες πρέπει να βάλεις διαιτητές που σφυρίζουν ότι βλέπουν.  Και αυτοί είναι ο Μπεκιάρης ο Ρούτσης ο  Σπηλιώτης η Σαχίνη ο Κακριδής  ο Σεφέρης  Και ας βάλει στον αγώνα μεταξύ Ισθμιακού και Ατρόμητου Χιλιομοδίου τον Πέτρο Ψυχογιό και στον αγώνα Τενεάτη-- Παννεμεατικού τον Χονδρόπουλο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου