Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Μειώνονται 50% οι αμοιβές των διαιτητών μέχρι 22 Μαρτίου και όχι τα έξοδα κίνησης

Με περιφρονούν και δεν με απαντούν και εγώ συνεχίζω να σχολιάζω και να  ρωτώ





παπαφιλης βασιλειος Εδώ οι διαιτητές θα παίζουν
τώρα για 15ε λόγω κορονοιου. 50% μειωση στις αποδοχες των διαιτητων αποφασισε η ΕΠΣ. Σε λίγο θα παίζουν και τσάμπα

ΜΕΙΩΣΗ ΑΜΟΙΒΩΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Κατόπιν αυτού οι αμοιβές των διαιτητών μειώνονται κατά 50% για όλους τους αγώνες έως και τις 22 Μαρτίου 2020. 

Ένα μέτρο που εφαρμόζεται προς την έκτακτη οικονομική διευκόλυνση και στήριξη των ομάδων του νομού μας, οι οποίες θα αγωνιστούν χωρίς την παρουσία φιλάθλων τους μέχρι τις 22 Μαρτίου.

Σχόλιο του Νικηφόρου. 


Δηλαδή με την απαγόρευση να παρακολουθήσουν    τον αγώνα μεταξύ των ομάδων Ποσειδώνα Κ Βρύσης και Δάφνης Πουλίτσας φίλαθλοι εκτός  από και δυο νεαρούς που ήταν δίπλα μου ψυχή δεν υπήρχε.  Αλλά και το απόγευμα που ήμουνα στο ίδιο γήπεδο και αγωνιζόταν η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας  ομάδα των Αγίων Θεοδώρων η κατάστασης ήταν εξίσου τραγική με αποτέλεσμα να κάνω σχόλιο. Αλλά και ο γηπεδούχος Ισθμιακός όταν εκεί αγωνίζεται είμαι βέβαιος ότι δεν βγάζει τα έξοδα της διαιτησίας. 
Γιατί  φίλε Βασίλη η γηπεδούχος ομάδα πληρώνει και τα έξοδα κίνησης των διαιτητών. Και ούτε και εγώ δεν το ήξερα Αλλά το έμαθα μόνος μου όταν έβλεπα τον άφωνο διπλό πρόεδρο ( Αστυνομικών υπαλλήλων και Διαιτητών ) να πηγαίνει στο Πετρί στη Νεμέα  και σε άλλα γήπεδα που εκεί δεν ισχύει ο θεσμός του Παρατηρητή διαιτησίας λόγω αποστάσεως .  Και όταν πας στο Πετρί  η γηπεδούχος  πρέπει να πληρώσει χοντρά τα έξοδα κίνησης. Σ ένα αγώνα πρώτης κατηγορίας ο διαιτητής παίρνει 40 ευρώ και οι βοηθοί 60 ευρώ δηλαδή 30 ο καθένας  Ένα σύνολο 100 ευρώ και κάποιο 60 ευρώ για έξοδα κίνησης σύνολο 160 ευρώ ή σε δραχμές 54.400.; Στο πρωτάθλημα της  δεύτερης κατηγορίας έχουμε διαιτησία και βοηθοί 85 ευρώ Και στο τρίτη κατηγορίας 70 ευρώ. η ανακοίνωση αναφέρει Κατόπιν αυτού οι αμοιβές των διαιτητών μειώνονται κατά 50% για όλους τους αγώνες έως και τις 22 Μαρτίου 2020 Επομένως τα έξοδα κίνησης απείραχτα Χρήστο Βαχοπάνο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου