Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Νικηφόρος : ... αυτό λέγεται επανάσταση στην Κορινθιακή Διαιτησία

  Χριστίνα Σαχίνη : Προστατέψετε αυτό το σπάνιο διαιτητικό ταλέντο. είναι κρίμα να χαθεί.                         


                                              Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Υπήρξα διαιτητής της Ένωσης Αθηνών πέντε ολόκληρα χρόνια. Την αγαπούσα την διαιτησία και δεν
συνέχισα γιατί δεν τα πήγαινα και τότε καλά με τους παράγοντες της. Αγάπησα αυτόν τον θεσμό αλλά δεν μπόρεσα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου που όπως έλεγαν οι αρμόδιοι είχα την δυνατότητα αφού είχα τα προσόντα. Από τότε παρακολουθώ και την διαιτησία αλλά και τους διαιτητές
Και η πείρα μου είναι τεράστια αφού έχω δει να διαιτητεύουν τα μεγαλύτερα ονόματα της Ευρωπαϊκής διαιτησίας
Μέχρι σήμερα το πρωί πίστευα ότι η Χριστίνα  Σαχίνη είναι μια σπάνια βοηθός του Διαιτητή Αλλά όταν την είδα να διαιτητεύει σήμερα Κυριακή 8-3- 2020 έναν αγώνα για το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος έπαθα την πλάκα της ζωής μου Πρώτη φορά είδα έναν διαιτητή  να είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση απ όλους τους παίκτες  και να βρίσκεται πάντα δίπλα στην μπάλα. Με αποτέλεσμα να μη υπάρξει ούτε μια διαμαρτυρία. από κανέναν για τα σφυρίγματα της.  Και μπερδεύτηκα αν η βοηθός είναι καλύτερη του Διαιτητή Γιατί και τα δυο πόστα τα υπηρετεί κατά τρόπο άριστο Και αντί να την βάζετε να διαιτητεύει αγώνες χωρίς ενδιαφέρον  και τα ντέρμπι να τα διευθύνουν διαιτητές ή με όχι καλό παρελθόν ή ανίκανοι υπάρχουν λύσεις.
Την Κυριακή 15 Μαρτίου του 2020 θα γίνει το ντέρμπι της δεύτερης κατηγορίας το τοπικού πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας των Αγίων Θεοδώρων και του κατακρεουργημένου από την διαιτησία  ομάδα του Κύψελου.
Ορίσατε διαιτητή την Χριστίνα Σαχίνη και βοηθούς τον Τσολάκη Ν και τον Σίνγκ.
Και θα βάλω τρεις κάμερες να τραβήξουν τον αγώνα. Για να τον στείλω στον Πορτογάλο  που κάνει κουμάντο στην Ελληνική Διαιτησία και να του πω "Διαιτητές  στην Ελλάδα υπάρχουν που μπορούν να διδάξουν στους πατριώτες σου "
Τολμήσατε 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου