Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Γιατρέ Δημήτρη Βασιλείου :Είσαι υποχρεωμένος να τελειώσεις την επανάσταση που άρχισες στην Πέραχώρα για το ποδόσφαιρο της

Με την διάλυση της ανύπαρκτης ποδοσφαιρικής ομάδας της Πέραχώρας έκανες την επανάσταση στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο  γιατρέ Δημήτρη Βασιλείου και θα ολοκληρωθεί  με την επανίδρυση της. 



Ο ηγέτης είναι αυτός που βλέπει αυτά που δεν βλέπουν
οι άλλοι, που βλέπει μακρύτερα από τους άλλους και που βλέπει πριν από τους άλλους.


Όταν οι επαγγελματίες παράγοντες του  χωριού  σας που είναι η πανέμορφη  Πέραχωρα  ( ευτυχώς για το άθλημα ήταν ελάχιστοι ) σας αποδοκίμαζαν γιατί κάνατε πρόταση για να διαλυθεί η ομάδα που δεν είχε καμία σχέση με την Πέραχωρα 
Το σπουδαίο εδώ ήταν κάτι που μόνο το καθαρό μυαλό του γιατρού είδε και κανένας άλλος. Ότι είναι απαγορευτικό να υπάρχει ομάδα χωρίς γήπεδο και ντόπιους παίκτες.  Και το πλησιέστερο γήπεδο να απέχει είκοσι ( 20 ) χιλιόμετρα.
Και εσύ που έκανες την επανάσταση την ποδοσφαιρική οι Περαχωρίτες αντί να σε ψηφίσουν και να σε αναδείξουν πρώτο σε αγνόησαν και προτίμησαν όλους τους άλλους που δεν νοιάστηκαν  που ο Γκιώνης έσβησε το ποδόσφαιρο από το χωριό του. 
Όταν με πρακτικό το 2008 έχει παραχωρηθεί το γήπεδο στον Δήμο για να το κατασκευάσει το τότε Δ Σ της ομάδας αποτελείτο από αυτούς που εναντίωθησαν για την διάλυση της ομάδας 
Και ήρθες εσύ γιατρέ χωρίς να έχεις καμία πείρα και έδωσες την λύση που κανένας δεν τολμούσε.
Γιατρέ Δημήτρη Βασιλείου αρκετό καιρό έμεινε χωρίς ποδόσφαιρο η περιοχή που κατά καιρούς έχει  δείξει  καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει από τώρα να πιέσετε τον Δήμαρχο Γκιώνη να φτιάξει το γήπεδο γιατί αν το 2020 δεν φτιαχτεί το γήπεδο τότε θα πέσει οριστικά η αυλαία στο ποδόσφαιρο της Πέραχώρας. Για να δημιουργηθεί πίεση  πρέπει να ενημερωθεί όλη η Περιοχή ( Περαχώρα --Μπίσια ) πόρτα πόρτα. Και εσύ γιατρέ με το επιτελείο σου θα ψάξεις και θα βρεις παίκτες που έχουν ρίζες από την περιοχή ( όχι γυρολόγους - μεροκαματιάρηδες ) και θα παρουσιάσεις την ποδοσφαιρική περίοδο 2020- 2021  μια καινούργια ομάδα που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας.  
Ο Νικηφόρος  είναι υποχρεωμένος δημόσια να δηλώσει ότι με τις θετικές ενέργειες σου γιατρέ Δημήτρη Βασιλείου  απέδειξες  ότι για να γίνεις ηγέτης δεν πρέπει να είσαι επαγγελματίας του ποδοσφαίρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου