Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Κόβονται οι μετακινήσεις.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Μάξιμουμ δύο μετακινήσεις τη μέρα ανά άτομο και ακριβότερα πρόστιμα!


    ς

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Μάξιμουμ δύο μετακινήσεις τη μέρα ανά άτομο και ακριβότερα πρόστιμα!



Απαγόρευση κυκλοφορίας: Η κατάχρηση στις εξόδους που κάνουν πολλοί συμπολίτες καθημερινά, είναι πιθανό να οδηγήσει την κυβέρνηση σε ακόμη πιο αυστηρά μέτρα. 
Είναι εντυπωσιακό ότι υπάρχουν άτομα που στέλνουν ακόμα και 6 (!) μηνύματα ανά 24ωρο προκειμένου να βγουν έξω, γεγονός που δεν συνάδει με τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, όμως, η κυβέρνηση προτίθεται να αυστηροποιήσει το συγκεκριμένο μέτρο, ούτως ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται η Ελλάδα εντός των προβλέψεων και στη χαμηλή καμπύλη της αύξησης των κρουσμάτων.
Ένα από τα μέτρα που σκέφτεται να λάβει η Νέα Δημοκρατία είναι να περιορίσει σε 2 τις μετακινήσεις ημερησίως για τον κάθε πολίτη προκειμένου να περιορίσει τα «παραθυράκια» που εκμεταλλεύονται αρκετοί.
Επίσης, πρόθεση της κυβέρνησης είναι να αυξηθεί κι άλλο το πρόστιμο των 150 ευρώ για όσους πιάνονται να κυκλοφορούν χωρίς να έχουν ενημερώσει πρώτα, με στόχο φυσικά να περιοριστούν ακόμα περισσότερο οι άσκοπες βόλτες.
Προς το παρόν τίποτα δεν είναι επίσημο, όμως τα 2 αυτά μέτρα είναι πολύ πιθανό να γίνουν πραγματικότητα στο εγγύς μέλλον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου