Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Πέτρος Ψυχογιός : Έχει και την θρασύτητα να κάνει χιούμορ

Πέτρο Ψυχογιέ:Είσαι όργανο της μεγάλης πόρτας γι αυτό είναι προβλέψιμες οι διαιτησίες σου πριν αυτές γίνουν                          Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Γράφει ο Διαιτητής Ψυχογιός. 
Petros Psihogios Για μένα να δεις λέει.... Χαχαχα


Πέτρο Ψυχογιέ Διαιτητή της Κορινθίας αυτά έγραφα την παραμονή 21-2-2020 του αγώνα Ισθμιακού -- Θύελλας Πετρίου 

Ισθμιακός-- Θύελλα Πετρίου

Αυτόν τον αγώνα τον θεωρώ τον Σπουδαιότερο του Σαββάτου 22--2--2020 για το τοπικό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας του νομού μας. Γνωρίζω ότι εφαρμόζονται οι κανονισμοί
ανάλογα με την Δύναμη  που έχει ο παράγοντας Και εδώ   έχουμε δυο φίλους του προέδρου στον αγώνα αυτόν  Ο Ισθμιακός διοικείται από  τον κ. Βενετσάνο που δεν μπορεί να ξεχωρίσει το κακό που κάνει ο Μιχάλης Τσιχρτζής στο ποδόσφαιρο  Που οι φτωχοί γονείς με τα 30  ευρώ που δίνουν τον μήνα ( και που στους περισσότερους είναι από το υστέρημα τους.) έχουν κάποια προσδοκία. Πως όμως θα μπορέσουν να την υλοποιήσουν όταν στο πρωτάθλημα Κ-16 υπάρχει το πρωτάθλημα στην πλήρη γελοιοποίηση του. Ο Ισθμιακός κάποτε είχε πολύ καλή υποδομή.
Και ερχόμαστε στην ομάδα τη; Θύελλας  Πετρίου με την γνωστή ιστορία  Ξηρό ψωμί αλλά πάντα με Τσιχριτζή. Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Κεφάλας θεωρεί φυσιολογική την κλοπή των δυο δελτίων των παικτών του. Και μετά απ αυτό ότι και να γίνει στην ομάδα του Πετρίου το θεωρώ ότι καλά έγινε .
Τον αγώνα αυτόν θα τον διαιτητεύσει ο Πέτρος Ψυχογιός  που τον θεωρώ ότι είναι το πρώτο όργανο την μεγάλης  πόρτας.
Με βοηθό στα χαρτιά αλλά στην ουσία προϊστάμενο τον πρόεδρο ( ένας είναι ο πρόεδρος ) που περιμένω να δω ποιος έχει το επάνω χέρι ο Βενετσάνος ή ο Κεφάλας ;
Βέβαια τίποτα απ αυτά δεν τιμούν κανέναν
Ο εικονιζόμενος είναι ο πρόεδρος των Κορινθίων διαιτητών που  σε κάποιους αγώνες διαμορφώνει το αποτέλεσμα ( Τενεάτης --Α Ο Λουτράκι )

Σχόλιο Νικηφόρου 

Ο διαιτητής Πέτρος Ψυχογιός πρέπει να τιμωρηθεί γιατί δημοσιεύει τις σκέψεις του εναντίον του Νικηφόρου Είμαι βέβαιος ότι θα έχει την κάλυψη του επαναστάτη Παναγιώτη Αργύρη. 
Το πρόβλημα το δικό μου ήταν ένα Ποιον θα ευνοούσε η μεγάλη Πόρτα Ξέχασα όμως την κλοπή των δελτίων και ο Λουδοβίκος τιμωρεί ακόμα και αυτούς που τολμούν να αναπνεύσουν χωρίς την άδεια του. Το αγώνα τον παρακολούθησα και διαπίστωσα μόνος μου τον σφαγιασμό της Θύελλας Πετρίου. Αλλά αυτό που με προξενεί κατάπληξη η τιμωρία ενός παίκτη της ομάδας του Πετρίου 
Να τι γράφει η απόφασης 

Με ποινή αποκλεισμού τέσσερις  (4) αγωνιστικές ημέρες και χρηματικό πρόστιμο 40,00 τιμωρείται 
(ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ) ΤΣΩΚΟΣ  ΘΕΟΦΑΝΗΣ  (ΑΔ 1345836)
Ο ποδοσφαιριστής Τσώκος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο και όπως αναφέρει ο κώδικας ο πειθαρχικός κώδικας της Ε Π Ο άρθρο 10 παράγραφος α  υποπαράγραφος 1 ποδοσφαιριστής που αποβάλλεται για επικίνδυνο παίξιμο τιμωρείται με μια αγωνιστική.
Ζήτησα να δω τι γράφει το φύλλο του αγώνα αλλά δεν μου το έδωσαν γιατί τρέμουν μήπως  ο επόμενος σφαγέας --διαιτητής των  δεν έχει κοφτερό μαχαίρι και ταλαιπωρηθεί. 


Για σένα ότι έχω γράψει Πέτρο δεν περίμενα να διαιτητεύσεις για να σου ασκήσω κριτική. Και όπως έλεγαν οι Λατίνοι τα γραπτά μένουν και αυτό το επιχείρημα μου  μπορώ να σου το αποδείξω Θα μου μείνει αξέχαστο αυτό που έκανες σ ένα φιλικό αγώνα. Που έστειλες τον βοηθό σου να μετρήσει το τείχος των ποδοσφαιριστών. Για το καλό της διαιτησίας κρέμασε την σφυρίχτρα σου   





Πέτρο Ψυχ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου