Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Νικηφόρος : Η δικαίωσης μου χαστούκι στους υβριστές μου.


Αυτά μου έγραφαν στους τοίχους του σπιτιού μου γιατί τους πείραζε η αλήθεια. 



Προσθήκη λεζάντας
Ας δούμε τι έγγραφα για τον Π Α Σ Κόρινθο στην εφημερίδα Πρωινή στις 29 --8--2013
   




Έκανα κριτική στις διοικήσεις των παραγόντων που κατά καιρούς διοίκησαν την ομάδα της Κορίνθου. Βέβαια δέχτηκα ποικίλες αντιδράσεις και κάποιος ακόμα και σε γήπεδο που σημαίνει σε δημόσιο χώρο  με απείλησε με ξυλοδαρμό.
Δεν έχει καμία σημασία που κάποιοι με κατηγόρησαν ότι αν θα φύγει ο κ. Πάνος  Μπεθάνης από την ομάδα της; Κορίνθου θα έχω πολύ μεγάλη ευθύνη.
Και ας εξετάσουμε τους επενδυτές που ήρθαν για να αναλάβουν την ομάδα της Κορίνθου. 

Είχαμε τρεις επενδυτές.
Αποτέλεσμα εικόνας για Υπογραφή επιταγών


Τέλης Βελέντζας
Αν και γνώριζε ο κ. Μιχάλης Τσιχριτζής ότι ο επενδυτής  Βελέντζας δεν έχει καμία οικονομική επιφάνεια τον χρησιμοποίησε για να πάρει την προεδρία στον Π Α Σ Και τα γνώριζε όλα αυτά γιατί  η εφημερίδα Σήμερα φρόντισε πλήρως να τον ενημερώσει. Όπως και ο ποδοσφαιρικός παράγοντας Τάσος Φίλης. Ο άγνωστος όμως στους φιλάθλους της Κορινθίας Τέλης Βελέντζας ήταν μια ελπίδα έτσι που φρόντισε να την παρουσιάσει ο κ. Τσιχριτζής αφού στη γενική συνέλευση κατέθεσε μια επιταγή 220.000 ευρώ . Δεν έχει καμία σημασία που μέσα σε τρεις μέρες  όλα  ξεσκεπάστηκαν  όταν πήγαν στην τράπεζα για να εισπράξουν την επιταγή και δεν υπήρχε απολύτως τίποτα. Όχι μόνο από πλευράς χρημάτων αλλά και ανύπαρκτη και η τράπεζα.

Παντελής Μπιτούνης
Αποτέλεσμα εικόνας για Παντελής Μπιτούνης
Έχουμε και δεύτερο επενδυτή τον Παντελή Μπιτούνη   που εδώ τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Ο κ. Τσιχριτζής τώρα ήθελε να απαλλαγή από την ομάδα της Κορίνθου γιατί σύμφωνα με το καταστατικό δεν μπορούσε να λάβει μέρος στις εκλογές της ένωσης 
Και εδώ ο Μπιτούνης πείστηκε από τον κ. Τσιχριτζή για να αγοράσει αέρα  αφού καμία μεταβίβαση δεν θα μπορούσε να γίνει .
Είμαστε εδώ υποχρεωμένοι να τονίσουμε ότι ο νεαρός Παντελής μάτωσε και πολύ μάλιστα. Γιατί να ξοδέψεις ένα ποσό που ξεπερνά τις 120.000 ευρώ δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε. Βέβαια έκανε εγκληματικά λάθη με την ανοχή του κ. Τσιχριτζή αφού ο Μπιτούνης δεν είχε δικαίωμα  υπογραφής. Και την ομάδα δέσμευε η υπογραφή του προέδρου που τότε ήταν  ο Παναγιώτης Τσουμάνης  όχι το δεξί χέρι του κ. Τσιχριτζή αλλά και τα δυο. Είμαι της γνώμης ότι αν δεν υπήρχε σχέδιο απ’  όλους να πάει η ομάδα στο Δήμο Κορινθίων και υπήρχε μια βοήθεια στον  Μπιτούνη η ομάδα σήμερα δεν θα βρισκόταν στην απελπιστική θέση να χάνει από τα Σούρμενα μέσα στην Κόρινθο με 0-3      

Πάνος Μπεθάνης 
 

Εδώ  τα πράγματα αλλάζουν τελείως    γιατί όπως είπε στην συνέντευξη του ο κ. Σταματάκης     ότι έβαλε αίμα στην Κόρινθο  ο κ. Πάνος Μπεθάνης αρκετό και έβαλε τους βρικόλακες να το φυλάξουν
Σημαίνουν λοιπόν τα λόγια του κ. Σταματάκη ότι ο κ. Μπεθάνης έβαλε χρήματα που οι βρικόλακες και οι λύκοι τα έφαγαν
Είναι υποχρεωμένος τώρα ο συνεργάτης του κ. Μπεθάνη κ. Μάριος Σταματάκης να καλέσει όλους αυτούς που γράφουν στα διάφορα έντυπα και μιλάνε στις τηλεοράσεις  και να αποδείξει με στοιχεία το ποσό των χρημάτων που έχει βάλει ο επενδυτής Πάνος  Μπεθάνης που με την αλλοπρόσαλλη διοικητική του τακτική οδήγησε την  Κόρινθο σε πλήρη διάλυση.
Πρέπει επιτέλους κάποιος να βγει και να πει τα πράγματα με το όνομα τους. Γιατί από αερολογίες έχουμε χορτάσει.  

Σχόλιο Νικηφόρου 

Πριν επτά χρόνια  έγγραφα όλα αυτά που αν με άκουγαν σήμερα ο Π Α Σ δεν θα ήταν  σ αυτή την τραγική  θέση. Μας παρουσίασαν επενδυτές που και οι τρεις ήταν πέτσινοι. Αυτοί που έβριζαν την πεθαμένη μάνα θα έχουν καταλάβει ότι είχαν γίνει όργανα όλων αυτών που χρησιμοποίησαν την ομάδα για διαφορετικούς λόγους. Αν από τότε είχατε αποβάλει τους πέτσινους επενδυτές και την διοίκηση της ομάδας την είχαν πάρει στα χέρια τους σωστοί δεν θα είχαμε φτάσει στο σημείο να παρακολουθούν  την ιστορική ομάδα ούτε είκοσι φίλαθλοι. 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου