Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Δημιουργείται το εκλογικό σώμα της ένωσης για το καλό του Λουδοβίκου 14 ρε γαμώτο


Πως μπορεί να καταλάβει το ράπισμα  της Προοδευτικής Περιγιαλίου ο άνθρωπος που λόγω κατασκευής ποτέ δεν το έζησε ούτε ως παιδάκι το ποδόσφαιρο.


Διαβάζω



Με δήλωσή του στην σελίδα του συλλόγου, ο πρόεδρος Γιώργος Ζιαζιάς γνωστοποίησε όλες τις αποφάσεις της διοίκησης. Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Μετά από πολλή δουλειά ενός μήνα και με μοναδικό στόχο την επανεκκίνηση του Σωματείου σχεδόν από το μηδέν μπορούμε πλέον να σας ανακοινώσουμε ότι η ομάδα μας θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας το ανδρικό της τμήμα και θα φτιάξει και μια ακαδημία για τους μικρούς μας φίλους και μελλοντικούς παίκτες στην ανδρική ομάδα ύστερα από σχεδόν 30 χρόνια από τότε που οι ακαδημία ήταν στο παλιό κροκύδειο πίσω από το δημαρχείο Περιγιαλίου με Χρήστο Καπετανοπουλο.
Ο Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πλέον μέλος της Διοίκησης Χρήστος Μίχος θα είναι ο υπεύθυνος των ακαδημιών. Επίσης Γυμναστής αναλαμβάνει ο Πανουτσόπουλος Χρήστος και την ακαδημία και την ανδρική ομάδα. Σε ρόλο προπονητή θα είναι ο Γιώργος Πολυδωρόπουλος ένα εξαιρετικό ταλέντο που έχει παίξει σε πολλές ομάδες και όχι μόνο του νομού μας. Να ευχηθούμε σε όλους καλή επιτυχία και καλή αρχή με υγεία!!!».

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Από την μια δεν δέχεται αυτή την προαγωγή η Προοδευτική Περιγιαλίου και παραμένει στην τρίτη κατηγορία και από την άλλη αρχίζει την επαναστατική της δημιουργία. Στέλνει ένα μήνυμα ράπισμα προς την ένωση που για να καλύψει την πρώτη κατηγορία δημιουργώντας  δυο ομίλους  Και για να υπάρξει νόημα  Θα δούμε και  ομάδες --φαντάσματα  στα υπόλοιπα της τρίτης κατηγορίας  Αρχή έγινε με την επιστράτευση της οικογένειας Μαργέτη να βγάλει από την ναφθαλίνη την Δάφνη Εξαμιλίων. Μάλλον και ο δεύτερος ποδοσφαιρικός παράγοντας με ράσα εκεί επάνω στο κάστρο των Αγγέλων και αυτός είναι έτοιμος να επανέλθει για το καλό του ποδοσφαίρου που εκπροσωπεί ο Λουδοβίκος 14 και μόνο αυτός Θα δούμε και άλλα  σωματεία που θα εμφανιστούν για να επικρατήσει ο εικονικός και θα διαλυθούν κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος Ο στόχος θα έχει επιτευχθεί θα ξανά εκλεγεί ο Λουδοβίκος 14 για να συνεχίσει το έργο του Νεκροθάφτη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου