Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Δεν ανέχομαι να μου χρεώνουν κάτι που δεν έγραψα κ. Αστυνομικέ Διευθυντή.

Υπερβολή είναι μια αλήθεια που έχασε την ψυχραιμία της.


                                                       


Έγραψα στις 5--7--2020


Η Δημοσιογραφία δεν είναι για δημόσιες σχέσεις ούτε και να γράφουμε και να λέμε ότι θέλουμε κάνοντας αβάντα σε μαγαζί
που είμαστε πελάτης Και αυτό είχε την θρασύτητα   ο ιδιοκτήτης να το πει σε ραδιοφωνική συνέντευξη 

Ξεσπά ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας "Μαϊστράλι", Κώστας Βακουφτσής 
Ξεσπά ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας "Μαϊστράλι", Κώστας Βακουφτσής στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του Περαία Χώρα και την εκπομπή "Η ώρα του 365", με αφορμή το λουκέτο 15 ημερών και το βαρύ πρόστιμο που επιβλήθηκε στο κατάστημά του, λόγω μη τήρησης των μέτρων για την επέκταση του κορονοϊού

Αυτά είπε ο Βουλευτής Μυλωνάκης από το Βήμα της Βουλής. 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Αντώνης Μυλωνάκης, "Είδα με τα μάτια μου ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στην επιχείρηση. Μπαίνει ξαφνικά ένα ζευγάρι της Αρχής Διαφάνειας με δύο ένστολους Αστυνομικούς. Πάγωσαν όλοι. Και ζήτησαν το σχέδιο του καταστήματος για να δουν αν βάσει των τετραγωνικών, ήταν τα ανάλογα άτομα μέσα. Το μαγαζί ήταν το μοναδικό που δούλευε. Τα άλλα ήταν άδεια. 10.000 ευρώ πρόστιμο και 15 ημέρες λουκέτο για 12 άτομα παραπάνω. Άκουσον άκουσον..."

Σχολιάζει ο Νικηφόρος. 

Μετά τα τόσα πολλά που παρακολουθήσαμε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι μέσα στο κύκλωμα των εκβιαστών υπάρχουν και αστυνομικοί είναι υποχρεωμένος ο κ.Ιδιοκτήτης να καταγγείλει στον εισαγγελέα αυτό που είπε στην ραδιοφωνική του συνέντευξη. Μα και ο δημοσιογράφος είναι και αυτός υποχρεωμένος να αναφέρει στον εισαγγελέα αυτά που άκουσε και που κατά την γνώμη μου  κινδυνεύει η έννομος τάξη αφού πρωταγωνιστούν μπράβοι προκειμένου να εξαφανιστούν οι σωστοί υπηρέτες της εστίασης. Αλλά και ο κ. εισαγγελέας ο προστάτης του αδύναμου πολίτη πρέπει και μόνος του να ζητήσει από τον κ. Βουλευτή να του γνωρίσει που παρανόμησαν τα αρμόδια κρατικά όργανα. 
Αλλά και οι  ιδιοκτήτες των άλλων μαγαζιών να μηνύσουν των κ. βουλευτή που τους δυσφημεί  χαρακτηρίζοντας το Μαϊστράλι ότι  είναι το μοναδικό φαγάδικο  που δουλεύει ενώ τα άλλα είναι άδεια. Και πρέπει να μας πει ο κ. Βουλευτής πότε παγώνουν οι Έλληνες όταν βλέπουν αστυνομικά όργανα. 
Αυτά όλα έπρεπε να ήταν θέματα των φορέων. Και μου έκανε εντύπωση πως άφησε ο κ. Γκιώνης ο Δήμαρχος μας να ακουστούν όλα αυτά. Και μετά επαναστατούμε γιατί δεν έχουμε κόσμο αν και απέχουμε ένα τσιγάρο δρόμο από μια αγορά 5.000.000 πελατών Και αν δεν ήταν ο ερασιτέχνης ( δεν πληρώνουμε )δημοσιογράφος Νικηφόρος να τα γράψει αυτά θα είχαμε δυσφήμιση των κρατικών λειτουργών που εκτελούν συμβόλαια. Και μοναδική ταβέρνα που υπάρχει στο Λουτράκι είναι το Μαϊστράλι. Και ο πρώτος μάγκας ο ιδιοκτήτης του που τα λέει έξω από τα δόντια, Και εδώ πρέπει να τον υποχρεώσει ο εισαγγελέας να του τα πει και σ αυτόν.και να τα αποδείξει. 
Δεν έχω καμία απαίτηση από την Αστυνομική Διεύθυνση γιατί δεν διαβάζουν εφημερίδες για να μάθουν ότι ανοιχτά κατηγορούνται οι συνάδελφοι ότι εκτελούν συμβόλαια. 

Και σ αυτό που γράψαμε δεχτήκαμε από την Αστυνομικά Διεύθυνση Κορινθίας  την παρακάτω απάντηση 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Δ/νση: ΕΡΜΟΥ 51 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αρμόδιος: ΥΠ.Α' ΦΡΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ Τηλέφωνο: 2741077236, POL:7210130 Φαξ: 2131527806 e-mail: adkorinthias@hellenicpolice.gr ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 7488/ 20/1726233 Γ.Φ./Ε.Φ. Θεματολογίου: (6004/15) ΚΟΡΙΝΘΟΣ , 12/08/2020 Ηλεκτρονική διακίνηση για τους αποδέκτες που είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο POL


 ΠΡΟΣ: 1) Τον χρήστη με τ΄ όνομα «Giorgos Skourtis» [skourtisblog@gmail.com]
ΘΕΜΑ: Καταγγελλόμενα 
ΣΧΕΤ: α ) Υπ' αριθμό 1647/20/1586663 από 27/07/2020 έγγραφο (ΔΝΣΗ ΑΣΤ.ΠΡΟΣ./ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ/ΓΡ.4)
β) Το από 6.7.2020 ηλεκτρονικό σας μήνυμα. Σε απάντηση ανωτέρω (β) σχετικής σας γνωρίζουμε
",,,ότι από την έρευνα που ενήργησε ανώτερος Αξιωματικός της Διεύθυνσης μας για τα διαλαμβανόμενα σ΄αυτή προέκυψε ότι, την 28/06/2020 Επιθεωρητές-Ελεγκτές της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας ενήργησαν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Λουτράκι Κορινθίας σχετικά με την τήρηση των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, τους οποίους συνέδραμαν Αστυνομικοί του Α.Τ. Λουτρακίου κατόπιν σχετικού αιτήματος κυρίως ως προς την τήρηση της τάξης. Πέραν των ανωτέρω δεν προέκυψαν στοιχεία ικανά που να δικαιολογούν την άσκηση πειθαρχικού ελέγχου σε βάρος των Αστυνομικών και η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο.-

 O ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΠΡΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ


Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Είχα καλό καθηγητή στην Έκθεση που μου έμαθε να διατυπώνω σωστά στο χαρτί τις σκέψεις μου.
Γι αυτό και δεν μπορώ να καταλάβω το δημοσίευμα αυτό τι σχέση έχει με την απάντηση της αστυνομίας  Εγώ αναφέρομαι στις δηλώσεις του καταστηματάρχη του Μαϊστράλι αυτά που είπε ο βουλευτής Μυλωνάκης στη Βουλή και αυτά που έγραψε ο τοπικός δημοσιογράφος.
Πουθενά δεν γράφω για το Αστυνομικό τμήμα του Λουτρακίου που για την κυρία που το διευθύνει έχω γράψει ότι διαθέτει και τσαγανό και πολιτισμό. Επομένως θα ήμουνα ανακόλουθος αν έγραφα εναντίον μιας υπηρεσίας που επαινώ αυτή που την διευθύνει. Γι αυτό σας επισυνάπτω και το δημοσίευμα μου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου