Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Αυτούς ψηφίζετε και δεν ντρέπεστε να ονομάζεστε παράγοντες.

Ω Αθλητική Δικαιοσύνη εδώ στην Κορινθία γιατί σε γελοιοποιούν αυτοί που είναι υποχρεωμένοι να σε υπηρετούν; 



Ο υβριστής
                                                                Ο υβριζόμενος 


Και αυτός που όλα τα καλύπτει αρκεί να το παίζει Λουδοβίκος 14




Ο Αντιπρόεδρος της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας έγραψε:
Το γήπεδο του συνοικισμού είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία της συνοικίας των προσφύγων το οποίο χτίστηκε με τον κόπο και τον ιδρώτα των παππούδων μας και των πατεράδων μας Εδώ και χρόνια το γήπεδο είναι κλειστό και οι ομάδες της συνοικίας είναι διωγμένες  από την φυσική των έδρα Και γίνονται δεκτοί μονάχα όσοι πληρώνουν.

Ο πρόεδρος --προπονητής  του Π Α Σ Κόρινθος απάντησε :
Ο αντιδήμαρχος μας δήλωσε ότι ο παππούς του και ο πατέρας του έχτισαν το γήπεδο με κόπο και ιδρώτα. Ψάξαμε και δεν βρήκαμε τίποτα τίποτα που να επαληθεύει τους ισχυρισμούς του δεύτερου αντιπροέδρου Επομένως εσκεμμένα ψεύδεται και προσπαθεί να παραπλανήσει Αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι η γελοιοποίηση του θέματος.                                                                                                                                                                                                            Η πειθαρχική επιτροπή της ένωσης πρέπει να επιληφθεί του θέματος αφού  δημόσια έχουμε εξύβριση του ΒΟΥ αντιπροέδρου της ένωσης Αν αμέσως δεν καλέσουν σε απολογία αμέσως τον κ. Γ@Μ@Ω και ως πρόεδρο αλλά και ως προπονητή  είμαστε όλοι εμείς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο για πολλά γέλια αλλά και κλάματα.                                                                                                   
Και ο Νίκος Πίλιουρας γιατί έκανε κριτική στον διαιτητή καρμανιόλα Μιχάλη  Καρσιώτη με ανώτερη  ποινή τα 1.000 ευρώ τιμωρήθηκε με 600 ευρώ. 
Και ο κ. Γ@Μ@Ω να χαρακτηρίσει διαιτητή αδελφή  και να μη τον καλούν ούτε σε απολογία. 
Και τώρα που έβρισε τον ΒΟΥ αντιπρόεδρο και η επιτροπή θα είναι σε ...διακοπές. Ας μπούμε στον κόπο και ας τους φτύσουμε για να μη τους βασκάνουμε. Αλλά και τους παράγοντες που τους ψηφίζουν 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου