Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Θριαμβολογούμε γιατί ορίστηκε τέταρτος διαιτητής ο Σιδηρόπουλος.

Διεθνής από το 2011 και θριαμβολογούμε  γιατί μπήκε τέταρτος σε αγώνες 

Champions League



                            


Champions League: Στο Μάντσεστερ Σίτι – Λιόν ο Σιδηρόπουλος
Συνεχίζει την παρουσία του στο Final 8 του Champions League, ο Τάσος Σιδηρόπουλος, αφού μετά το Λειψία – Ατλέτικο Μαδρίτης, θα βρεθεί και στο Μάντσεστερ Σίτι – Λιόν στα ημιτελικά της κορυφαία διασυλλογικής διοργάνωσης.
Ο Έλληνας διαιτητής ορίστηκε από την UEFA να αναλάβει το ρόλο του τέταρτου ρέφερι στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λιόν, την οποία και θα διευθύνει ο Ολλανδός διαιτητής Ντάνι Μακέλιε.
Για τον Σιδηρόπουλο, αυτός θα είναι ο τρίτος συνεχόμενος ορισμός του από την UEFA στο Champions League, δείχνοντας την εμπιστοσύνη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στον Έλληνα διαιτητή

Σχολιασμός Νικηφόρου. 
Όταν εμείς είχαμε διεθνείς διαιτητές τον Βασίλη Διαμαντόπουλο και τον Κώστα Τζίτζη η Τουρκία δεν είχε ποδόσφαιρο Και τώρα ο Τσακίρ να διαιτητεύει ακόμα και τελικούς και εμείς να θριαμβολογούμε γιατί ο Σιδηρόπουλος ορίστηκε τέταρτος. Και όλα αυτά προκύπτουν από την δημιουργία των διαιτητών από τις ενώσεις. Που για να πάει ένας μπροστά πρέπει πρώτα να προσκυνήσει που σημαίνει υποταγή. Και για μας εδώ στην Κορινθία έχουμε περίτρανα παραδείγματα. Καρατόμησαν τον Γιώργο Δασκαλόπουλο που θα μπορούσα να τον ονομάσω συνεχιστή του Γιώργου Δούρου Και κρατάμε στάσιμο τον Γιάννη Ρούτση όταν ήταν σωστός στα σφυρίγματα του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου