Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Νικηφόρος: Μιχάλη Τσιχριτζή από την μια κάνεις τον ηγέτη και από την άλλη το βουλώνεις στο αμείλικτο κατηγορώ μου

Μπρους ΛηΗ γνώση σου χαρίζει δύναμη, αλλά ο

χαρακτήρας σεβασμό.


























Έγραψα για τον Σωκράτη Πέτρου και έπεσαν τα λαμόγια να με φάνε γιατί πόσα πήρα από τον προικισμένο ποδοσφαιριστή και τώρα δάσκαλο του ποδοσφαίρου.

Όταν πιστεύω σε κάποιον δεν μ εμποδίζει τίποτα να γράφω επαίνους γι αυτόν γιατί δεν έχω να λογοδοτήσω σε κανέναν αφού  δεν έχω δώσει το δικαίωμα σε κανέναν  να  κρατάει το χαλί και που έχει την δυνατότητα να μου το τραβήξει και να χάσω την ισορροπία μου και γκρεμοτσακιτώ.  Και ο λόγος είναι απλός Ποτέ δεν πατάω σε χαλιά αλλά σε πάτωμα στέρεο.  Και αυτό αποδεικνύεται πολύ εύκολα Να βρεθεί κάποιος που να δηλώσει ότι με κέρασε μια καραμέλα. Γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει κάποιος τρίτος που δεν με γνωρίζει να καταλάβει τα γραφόμενα μου. Δέχομαι να αντιμετωπίσω σε δημόσιο διάλογο και αυτούς που κρίνω και τους χαρακτηρίζω και με πολύ άσκημα επίθετα.
Εδώ έχουμε τον πρόεδρο του φορέα του ποδοσφαίρου στο νομό μας τον έγκριτο Δικηγόρο  Μιχάλη Τσιχριτζή να τον έχει πιάσει το επίσημο κράτος με το κλεμμένο σφαχτό  ( εικονικό τιμολόγιο ) στην πλάτη και συνεχίζει να παριστάνει  ( μια και ποτέ δεν υπήρξε ) τον πρόεδρο. Αφού και αυτή του προέδρου του Π Α Σ Κόρινθος αλλά και της ένωσης με απάτη απέκτησε.
Και του Π Α Σ μας έφερε έναν επενδυτή που δεν είχε κερί να ανάψει  ( και αυτό το γνώριζε )
Και την προεδρία της ένωσης την κατέκτησε δίνοντας παράνομα την προεδρία του Π Α Σ σε κάποιο αμούστακο που τον είχε διώξει δικαστικά από την Καλλιθέα ο αείμνηστος πρόεδρος Σαλευρής.
Και έκρυψε με την ανοχή της εφορίας ότι όταν ήταν πρόεδρος του Π Α Σ ότι έβαλε  στο ταμείο της ομάδας ένα εικονικό τιμολόγιο της τάξεως των 9.000 ευρώ συν Φ Π Α Και ο αποβλητέος από το ποδόσφαιρο  λόγω σωρεία παρανομιών φτάσαμε στο σημείο να το διοικεί.
Και μετά σας πειράζει που γράφω για τον Σωκράτη Πέτρου και αδιαφορείτε σ όλα τα εγκλήματα  που διαπράττει ο Μιχάλης Τσιχριτζής διοικώντας το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Και όλα αυτά να τα κάνει με την θέληση του που λόγω σωματικής διάπλασης μισεί που ως παιδάκι δεν το απόλαυσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου