Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Αλήθεια μπορεί να αποκτήσουμε Αγγλική νοοτροπία;

Ξεκάθαρος ο Κλάτενμπεργκ για τους διαιτητές των ντέρμπι - Θα είναι Έλληνες ή ξένοι;

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ανέλυσε το πλάνο του για την ελληνική διαιτησία, τονίζοντας ότι στα ντέρμπι θα υπάρχουν διαιτητές επιπέδου Champions League.
«Οι διαιτητές πρέπει να φέρονται σαν ομάδα κι αν αποδίδουν καλά, θα συνεχίσουν να σφυρίζουν. Αν δεν αποδίδουν, όμως, δεν θα παίρνουν παιχνίδια. Δεν θα τους χαρίζεται τίποτα. Αυτό είναι σημαντικό, γιατί θέλω να διαιτητεύουν οι καλύτεροι», τόνισε ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ, ενώ σε ερώτηση για τους ξένους ρέφερι που θα έρχονται, είπε: «Θα είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη, διαιτητές που σφυρίζουν στο Champions League. Αυτό θα είναι το κριτήριό μου, να έχουν διευθύνει μεγάλους αγώνες και αυτοί θα διαιτητεύουν μεγάλα ντέρμπι στην Ελλάδα, γιατί αυτό μειώνει την ένταση».
Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Το είχα γράψει ότι η Αγγλική νοοτροπία δεν ταιριάζει με την Ελληνική και κανένας είμαι βέβαιος ότι δεν με πίστεψε Πολλές πιθανότητες υπάρχουν ότι  ο Άγγλος Κλάτενμπεργκ πολύ δύσκολα θα προσαρμοστεί με τους παράγοντες τους Έλληνες  και να μας κουνήσει το μαντήλι.π 
Κύριε Αρχιδιαιτητή 
Να ψάξεις να βρεις διαιτητές που οι μάγκες πρόεδροι των ενώσεων τους  έχουν εξαφανίσει για να κερδίζουν  τις εκλογές αφού χρησιμοποιούν διαιτητές που έχω βαρεθεί να τα χαρακτηρίζω όργανα της διοίκησης της ένωσης. Και πολύ εύκολο είναι να καταλάβεις ότι αυτοί οι διαιτητές δεν είναι κατευθυνόμενοι και επομένως έργο  μπορεί να κάνεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου