Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Στο Σαρωνικό Γαλατακίου γίνεται σοβαρή δουλειά στην υποδομή


Ο Σωκράτης Πέτρου είναι ένας μεγάλος Δάσκαλος του ποδοσφαίρου γιατί έχει γνώσεις και ξέρει να τις μεταφέρει  στα παιδιά. 

Η ανακοίνωση του Σαρωνικού:
«Ο Α.Σ. Σαρωνικός Γαλατακίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια σπουδαία πρόσληψη στο πόστο του προπονητή των ακαδημιών της ομάδας μας, τον κο Σωκράτη Πέτρου.
Ο κος Πέτρου ήρθε στην ομάδα μας, έπειτα από πολλές παραστάσεις ως ποδοσφαιριστής, στις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας (Α,Β Εθνική), όντας μια περίοδο και παίκτης της Ξάνθης, ενώ τώρα ως προπονητής έχει την δική του ακαδημία στο Λουτράκι.
Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C, ενώ να σημειωθεί πως για πολλά χρόνια, κοουτσάριζε τις Ακαδημίες του ΑΟΛ.
Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα δε, είναι πως συνεργάζεται και με τις ακαδημίες της VENLO, γεγονός που αποδεικνύει την σπουδαία δουλειά που κάνει ως προπονητής ακαδημιών.
Ο Σωκράτης Πέτρου ξεκινάει την πρώτη του προπόνηση με την ακαδημία της ομάδας μας την Πέμπτη 13 Αυγούστου και ώρα 19:30 στο γήπεδο του Γαλατακίου.
Μην λείψει κανείς!
Ο νέος προπονητής της Ακαδημίας μας έχει έναν μόνο στόχο: Να ξεδιπλώσει το ταλέντο των παιδιών μας και να γαλουχήσει την νέα ποδοσφαιρική γενιά του τόπου».
Σχολιάζει ο Νικηφόρος. 
Κάποτε είχα πάει στο Γαλατάκι να παρακολουθήσω έναν αγώνα και εκεί είδα μια κυρία που ήταν επί των εισιτηρίων και κατάλαβα ότι είχε επαγγελματικές ικανότητες. Αυτοί που διοικούν την ομάδα του Σαρωνικού πρέπει να την φωνάξουν να αναλάβει τα οικονομικά και μαζί μ αυτά και την υποδομή γιατί με την παρουσία του Σωκράτη Πέτρου θα υπάρχει κίνηση και στο πόστο αυτό πρέπει να υπάρχει αξιόλογο πρόσωπο. Η περιοχή του Σαρωνικού είναι πολύ μεγάλη και πρέπει όλα τα παιδιά της περιοχής  να πάνε να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους αν υπάρχει Και αυτό που θα τους πει ο προπονητής --δάσκαλος  Σωκράτης Πέτρου θα είναι γνήσιο και όχι παραπλάνηση για την εισφορά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου