Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Πρόεδρε του Π Α Σ Κόρινθος Την πόρτα του εισαγγελέα την γνωρίζετε. Αν δεμ με μηνύσετε δεν έχετε θέση στο ποδόσφαιρο του νομού μας.

Ένας δυσφημιστής -- χυδαίος υβριστής  ο
Πρόεδρος --προπονητής του ΠΑ Σ Κόρινθο διοικεί το Κορινθιακό Ποδόσφαιρο 
Τι λέει ο πρόεδρος της αλλαγής των Κορινθίων προπονητών; Τι λένε οι παράγοντες που ψηφίζουν Μιχάλη Τσιχριτζή;



Δυσφημιστής 
Συνέντευξη του Αρκάδιου Βαζέχα 





Αρκάδιος Βαζέχα: Πήραμε το πρωτάθλημα και μείναμε απλήρωτοι

Ο Αρκάδιος Βαζέχα, γιος του μεγάλου Κριστόφ Βαζέχα, πριν από περίπου ένα χρόνο υπέγραφε στην ομάδα της Κορίνθου, με σκοπό να τη βοηθήσει στην προσπάθεια ανόδου στη Γ’ Εθνική. Ο ίδιος είχε ξανά περάσει από τα κορινθιακά γήπεδα, με τη φανέλα του Ολυμπιακού Λουτρακίου, οπότε ήταν πιο εύκολο να πει το “ναι” στην Μπάρτσα.
Ένα πράγμα με έχει πικράνει πολύ. Η στάση της διοίκησης προς του ποδοσφαιριστές. Προσωπικά αισθάνομαι ότι δεν άξιζα τέτοια συμπεριφορά. Καταφέραμε με τους συμπαίκτες μου να βγάλουμε την ιστορική Κόρινθο από το τοπικό πρωτάθλημα με πολύ αγώνα και θυσίες. Αλλά οι περισσότεροι μείναμε απλήρωτοι.
Ο κόσμος δεν ξέρει αν όλα πάνε καλά μέσα σε μια ομάδα, βλέπει μόνο όσα φαίνονται στο γήπεδο, δεν είναι έτσι όμως. Αρκετοί ήταν αυτοί που πλήρωσαν για να φύγουν και να μπορέσουν να βρουν ομάδα για φέτος. Ακόμα και το ότι κάναμε μπάνιο με κρύο νερό όλο το χειμώνα, είναι απαράδεκτο.


Για τις κάτω του μετρίου προπονήσεις δεν θα μιλήσω… Προσωπικά πλήρωνα από την τσέπη μου προπονήσεις και αποκατάσταση για να βρίσκομαι στο επίπεδο που πρέπει. Δεν είναι τυχαίο που ο σύλλογος έκανε τόσες μεταγραφές, απλά το αποτέλεσμα φαίνεται, δυστυχώς στο τέλος. Οπως δεν είναι τυχαίο το ότι δεν έμεινε κανείς από πέρσι. 
Η Κόρινθος καταστρέφεται από τη διοίκησή της. 
Μακάρι τα παιδιά που πήγαν φέτος στην ομάδα να μην υποστούν τα ίδια. Είναι στενάχωρο να συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε μια ομάδα που κάποτε βρισκόταν στα μεγάλα σαλόνια της χώρας.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος
Μόλις δημοσιεύτηκε αυτή η συνέντευξη έκανε δηλώσεις ο δυσφημιστής - χυδαίος υβριστής  πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος ότι η αχάριστοι πρέπει να πληρώνουν Γι αυτό θα καταθέσω αμέσως μήνυση Βέβαια επειδή όλα αυτά που είπε ο Αρκάδιος Βαζέχα ήταν αληθινά δεν τόλμησε να περάσει ο μηνυτής ούτε έξω από το γραφείο του εισαγγελέα. Και έτσι έμαθε όλη η Ελλάδα ότι είμαστε κακοπληρωτές και βασανιστές αφού υποχρεώνουμε τους ποδοσφαιριστές να κάνουν μπάνιο με κρύο νερό στο καταχείμωνο. 

Χυδαίος υβριστής

Χαρακτήρισε διαιτητή που ήταν στην κορυφή της Κορινθιακής Διαιτησίας ως αδελφή και δεν τόλμησε η πειθαρχική επιτροπή να τον καλέσει σε απολογία Αντίθετα δήλωσε ο διαιτητής αυτός να μη χρησιμοποιηθεί σε αγώνες του ιστορικού  Π Α Σ Κόρινθος και οι μαριονέτες που αποτελούν την επιτροπή ορισμού διαιτητών υπάκουσαν. 
Χαρακτήρισε τον ΒΟΥ αντιπρόεδρο της ένωσης ψεύτη επειδή δήλωσε ότι το γήπεδο του συνοικισμού έγινε  με τον ιδρώτα των παππούδων και των πατεράδων μας. Και το έκανε ο κ. Γ@Μ@Ω ότι αναφερόταν στο παππού του και πατέρα του. Και έψαξε και δεν τους βρήκε πουθενά μέσα στα χαρτιά. Και γι αυτό τον χαρακτήρισε ψεύτη και γελοίο και ο υβριζόμενος αξιωματούχος έκανε και τον μουγκό και τον κουφό. 
Και κανένας δεν τους είπε να πάψουν να κάνουν δηλώσεις γιατί είναι αγράμματοι Γιατί όταν λέμε οι παππούδες και πατεράδες εννοούμε τον λαό. Τον Νίκο Πίλιουρα  γιατί τόλμησε να σχολιάσει την διαιτησία του Μιχάλη Καρσιώτη  ( μέγας ανίκανος κεντρικός ) τιμωρήθηκε με 600 ευρώ. 
Όμορφος κόσμος Θεϊκός αγγελικά πλασμένος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου