Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Νικηφόρος :Κανένας δεν τολμά να απαντήσει. στα στοιχεία που παρουσιάζω και ούτε τα προσκοπάκια οι δημοσιογράφοι να δημοσιεύσουν το παραμικρό.

Θανάσης Πισιμίσης : Ένας Αρκάς ήρωας του Κορινθιακού ποδοσφαίρου ...με παντούφλες !!!


Πέτρος Τατούλης: ένας  Αρκάς Περιφερειάρχης: διαβίβασε την εντολή του Προέδρου της Ε Π Ο να φύγει από το ψηφοδέλτιο Μαργέτη  ...ο παντουφλάς 




Σημερινή Δήλωση του παντουφλά
                                                                                          
Δεν πιστεύω να βγουν κάποιοι όψιμοι διοικούντες του fb και να το χρεώνονται δικό τους έργο. Έτσι για την ιστορία!!!
Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Στις εκλογές της ένωσης του έτους 2013 είχε εκλεγεί το ψηφοδέλτιο της Οικογένειας Μαργέτη που για να γίνουν τα ψηφοδέλτια από τριάντα τρία ( 33 ) κάθε παράταξης παρουσία των μελών ΄έγιναν τρεις καταμετρήσεις που σε κάθε μια φορά ακύρωνε     και ένα ψηφοδέλτιο η εφορευτική επιτροπή  που πρόεδρο είχε δικαστικό που στο τέλος είχαμε ισοψηφία. Και στις επαναληπτικές  μέχρι και ο βιομήχανος Γιώργος Μουρούτσος να διώξει τον εκπρόσωπο του Αίαντα Αγιονορίου που στις πρώτες εκλογές ψήφισε Μαργέτη και συντροφιά Και είχε και την θρασύτητα ο ίδιος να γράφει για για εκτελεστές συμβολαίων και ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει αξιοπρέπεια. Και φωτογράφιζε την αφεντιά μου αλλά δεν τολμούσε να γράψει το όνομα όπως κάνω εγώ. Και πρέπει να γνωρίζει ότι αυτός ήταν η αιτία που ο Νίκος Σταυρέλης έχασε την Δημαρχία.Αλλά και αυτός την πρώτη θέση από μια γυναίκα. Επομένως τίποτα δεν έκαναν οι επιχορηγήσεις. Μετά  τις εκλογές του 2013 που  κέρδισε ο παντουφλάς Πισιμίσης που ενώ μας παρουσιάστηκε ως αντιστασιακός και δεν βγήκε από το ψηφοδέλτιο . έμεινε μέσα για να κερδίσει τις εκλογές ο Λουδοβίκος 14  Και ο άλλος Αρκάς  Μιχάλης Τσιχριτζής του έδωσε όλα τα πρωταθλήματα. Αυτά είναι στοιχεία που υπάρχουν. Και κανένας δεν έγραψε από τους επαγγελματίες δημοσιογράφους ( τα προσκοπάκια ) πως είναι δυνατόν ο αντίπαλος ο επίσημος του Τσιχριτζή να σαρώνει τους τίτλους με την σφυρίχτρα χωρίς να έχει ομάδα Και από την άλλη ο πρόεδρος  της Κόρινθος 06 Δημήτρης Μπινιάρης να έχει ομάδα και να μη μπορεί να πετύχει απολύτως τίποτα. Και να βγαίνει ο Τσιχριτζής και να δηλώνει χωρίς να κοκκινίζει ότι κέρδισε το ποδόσφαιρο την πολιτική. Και είχε την θρασύτητα ο ήρωας με παντούφλες να μας δηλώσει ότι το γήπεδο του Ολυμπιακού Λουτρακίου είναι έργο δικό του. Δηλαδή το πλήρωσε με τα χρήματα  του ή του Ελληνικού λαού. Μα ο ήρωας με παντούφλες από δεύτερο αναπληρωματικό μέλος της περιφέρειας στο νομό της Κορινθίας έγινε πρωταγωνιστής και όλα τα χρωστά στο ποδόσφαιρο που ενώ δεν του έδωσε τίποτα παρά μόνο τρομερή ηθοποιία να παριστάνει τον αντιστασιακό ηγέτη και αυτός να είναι Δούρειος Ίππος.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου