Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Διοίκηση του Ατρόμητου Χιλιομοδίου : Αφήστε τον προπονητή να δουλέψει ανεξάρτητος. για να δημιουργήσει έργο.

Σταύρο Τζαναβάρα :Με οδηγό την αξιοπρέπεια μπορεί να γράψεις ιστορία με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου. 

Τον γνώρισα μικρό ποδοσφαιριστή και πρόσεξα ότι η σοβαρότητα του ήταν δυσανάλογη με την ηλικία του. Αν και δεν έχω δει το προπονητικό του έργο πιστεύω ότι θα είναι και εκεί καλός. 

Αρκεί να είναι ο άρχοντας των αποδυτηρίων και να μη αφήσει κανέναν να κατασκηνώσει μέσα σ αυτά γιατί αυτός θα χρεωθεί την αποτυχία  και οι κατασκηνωτές την επιτυχία. Αφού οι δεύτεροι είναι αυτοί που διοικούν. Γι αυτό αν προπονητή κάποιος από τους επαγγελματίες παράγοντες αρχίσει να επεμβαίνει στο έργο σου να φύγεις αμέσως.
Μέσα στις ομάδες τις Κορινθιακές υπάρχουν ικανοί και νέοι παίκτες που πρέπει να φροντίσετε να πλαισιώσουν τους άφθονους γυρολόγους που δεν έχουν κανένα δέσιμο με το ποδόσφαιρο όχι μόνο της Κορινθίας αλλά και των ομάδων που φόρεσαν την φανέλα των. Θα μπορούσα να γράψω και ονόματα  αλλά δεν το κάνω γιατί δεν θέλω να αδικήσω κανένας. 
Και δεν αναφέρομαι στους τοπικούς γυρολόγους αλλά στα νέα παιδιά των Ακαδημιών  Υπάρχουν μονάδες που με μια προσαρμογή θα γίνουν παίκτες που θα νοιαστούν ομάδες ακόμα και πρώτης εθνικής κατηγορίας. Και ας παραδειγματιστούμε από τον Ολυμπιακό του Πειραιά πόσου ς παίκτες πούλησε σε πολλές Ευρωπαϊκές ομάδες και όχι με μικρά ονόματα. Και το κερασάκι στην τούρτα ο Τσιμίκας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου