Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Ο Τσιμίκας δίδαξε υπομονή και επιμονή για να βγάλει την οικογένεια του από την φτώχεια. Παραδειγματιστείτε.

Τσιμίκας: Αυτό είναι το συμβόλαιό του στη Λίβερπουλ






Έτοιμος για το μεγάλο «άλμα» στην καριέρα του είναι ο Κώστας Τσιμίκας καθώς βρίσκεται ήδη στην Αγγλία προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην πρωταθλήτρια Λίβερπουλ.

Ο  «Guardian» αποκαλύπτει λεπτομέρειες του «χρυσού deal» το οποίο θα αποφέρει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός περισσότερα από 16.000.000 ευρώ.
Σύμφωνα λοιπόν με τους Άγγλους ο Kώστας Τσιμίκας θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο στη Λίβερπουλ, με τον Έλληνα μπακ να αμείβεται με 55.000 ευρώ εβδομαδιαίως, ήτοι περίπου 2.650.000 ευρώ το χρόνο.
Επίσης την ώρα που άλλα βρετανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας το εν λόγω ρεπορτάζ μιλάει για τετραετές όπως αναφέρουμε και πιο πάνω.
Παράλληλα επιβεβαιώνεται πως το βασικό ποσό που θα καρπωθούν οι Πειραιώτες θα κυμαίνεται στα 13.000.000 ευρώ
Εξάλλου, ο «Guardian» αναφέρει πως, εκτός από τη Λίβερπουλ ζωηρό ενδιαφέρον για τον Τσιμίκα έδειξε η Λέστερ, προκειμένου να αποτελέσει τον διάδοχο του Μπεν Τσίλγουελ που ετοιμάζεται για Τσέλσι.

Ακόμη αναφέρεται οτι κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ο διεθνής μπακ ήταν στη λίστα των Νις και Νάπολι, χωρίς να προχωρήσει η υπόθεση

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Αυτές τις γραμμές πρέπει να τις διαβάσουν πρώτα οι πατεράδες των νέων παιδιών που ενώ έχουν ποδοσφαιρικό ταλέντο δεν έχουν την υπομονή να αφήσουν να εκδηλωθεί αλλά θέλουν να το δούνε γυρολόγο και τρόφιμο των καφετεριών. Και ενώ θα μπορούσαν όχι να έχουν  την τύχη του Τσιμίκα αλλά κάποιου με μικρότερες απολαβές. 
Ο Τάκης Γιαννούλης υπήρξε ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής αλλά χάθηκε Όπως χάθηκε ο Ηλίας Σιώκος ο Δημήτρης Χρυσαφίδης  ο Μαυρέλης ο Τσιώκος ο Χριστοδούλου Τα αδέλφια Αράπογλου  Ο Οικονόμου  Θανάσης  των αγίων Θεοδώρων Ο Πετρόπουλος ο χορευτής Ο Κουτσογκίλας που αυτόν τον κέρδισαν τα γράμματα Ο Μπασιώτης  Ο Δαμαλάς. Και είμαι βέβαιος ότι θα έχω ξεχάσει άλλους τόσους και περισσότερους. που θα μπορούσαν να φορέσουν φανέλες μεγάλων ομάδων 
Και στο Τσιμίκα τα πράγματα δεν ήταν ρόδινα και είχε πολλές απογοητεύσεις αλλά στάθηκε όρθιος με αποτέλεσμα σήμερα να μιλάει γι αυτόν όλος ο κόσμος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου