Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Ένα παιδάκι σώθηκε από θαύμα γιατί έχει μια ακατάλληλη μάνα

Για όλα τα επαγγέλματα χρειάζονται  ορισμένα προσόντα εκτός αυτού του γονιού.  



Διαβάζω 



Το μικρό κορίτσι είχε πάει στην παραλία με την μητέρα του και για ελάχιστα δευτερόλεπτα το ρεύμα της θάλασσας στο Ρίο Αντίρριο την απομάκρυνε πολύ με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να την πιάσει.
Αμέσως σήμανε συναγερμός και το Λιμενικό της περιοχής έβγαλε σήμα κινδύνου προς το πλησιέστερο πλοίο, προκειμένου να σωθεί το αβοήθητο κοριτσάκι.
Ένα φέρι μποτ το οποίο προσέγγιζε εκείνη την ώρα το λιμάνι του Αντιρρίου, έλαβε την ειδοποίηση και χωρίς δεύτερη σκέψη ο καπετάνιος του πλοίου ΕΓΟΓ «Σαλαμινομάχος» έσπευσε να βοηθήσει την τετράχρονη.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Το πρώτο εγκληματικό λάθος πηγαίνεις σ ένα μέρος που υπάρχουν ρεύματα και δίνεις του παιδιού και σωσίβιο που σημαίνει το στήνεις μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα ότι πολύτιμο έχεις. Γιατί δεν μπορώ να διανοηθώ εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων ότι υπάρχει γονιός που δεν αγαπάει τα παιδιά του. Στην εποχή την δική μου που δεν είχαμε μπρατσάκια και σωσίβια και πισίνες γι αυτό και δεν είχαμε και πνιγμούς. Γιατί με όλα αυτά δεν υπάρχει σεβασμός στη θάλασσα και επειδή έχουμε βάλει ένα πλαστικό μπορεί να περάσουμε την Μάγχη. 
Αλλά υπάρχουν και ένα άλλο είδος εγκληματίες που υπερηφανεύονται όταν αυτοί κοιμούνται το ανήλικο τέκνο του παίρνει το αυτοκίνητο και κάνει βόλτες. Και δυστυχώς να έχουμε μοιραία αποτελέσματα. Αλλά μυαλό κανένας δεν βάζει. 
Το κράτος να είχε το δικαίωμα να βγάζει ακατάλληλους αυτούς του γονείς και να τους παίρνει τα παιδιά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου