Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Νικηφόρος :εύκολη η κριτική δύσκολη η προσφορά.


Σ αυτό το υπέροχο γήπεδο μπορεί η ομάδα του Σοφικού ο Πανσολυγεικού να φτιάξει ένα φυτώριο που να μιλάει η Ελλάδα αφού τα διαρκείας κοστίζουν δέκα ( 10 )  ευρώ!!!



Διαβάζω 



Το απόγευμα της Πέμπτης (13/8) ξεκίνησε στο γήπεδο του Σοφικού η προετοιμασία του Πανσολυγειακού εν όψει της νέας σεζόν.
Οι «πράσινοι» έπιασαν δουλειά υπό τις οδηγίες του Σπύρου Αργυρόπουλου, ο οποίος φιλοδοξεί να παρουσιάσει και φέτος ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.
Η χρόνια ξεκίνησε με όρεξη για σκληρή δουλειά, όνειρα και φιλοδοξίες για έναν δυνατό Πανσολυγειακό. Η διοίκηση ευχήθηκε σε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές καλή ποδοσφαιρική σεζόν, ενώ ευχαρίστησε τον Τάσο Λυμπερίου, ο οποίος φρόντισε για τα ρούχα της προετοιμασίας
Σε κυκλοφορία τα διαρκείας
Από τις 3 Αυγούστου έχουν τεθεί σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας του Πανσολυγειακού για τη νέα σεζόν.
Το κόστος ανέρχεται σε 10 ευρώ, ενώ με τη αγορά της κάρτας διαρκείας, ο κάτοχος μπαίνει αυτόματα στην κλήρωση για ένα κινητό τηλέφωνο. 
Σχολιάζει ο Νικηφόρος. 
Είμαι βέβαιος ότι θα υπάρχουν πολλοί που θα τα βάζουν με την διοίκηση που δεν έχει παικταράδες  στην σύνθεση της ομάδας και ο προπονητής δεν τους έχει έτοιμους να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Και από την άλλη να βγάζει διαρκείας και τα οποία τα χρεώνει 10 ευρώ που σημαίνει 1,11 ευρώ σε κάθε αγώνα. Και για να υπάρχει επιτυχία θα γίνει και κλήρωση για ένα κινητό. Πληρώνοντας ένα ευρώ και ένδεκα λεπτά για κάθε αγώνα έχουμε αυτές τις απαιτήσεις. Και στο πρωτάθλημα πρέπει να πάει Στον Άγιο Βασίλη Στην Λυκοποριά
Στο Κιάτο δυο φορές Στο Σπαθοβούνι και στο Δερβένι. Μήπως από αυτούς που μόνο κριτική ξέρουν να κάνουν κάθισαν να υπολογίσουν πόσα ευρώ χρειάζονται για να μετακινηθεί η ομάδα; Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε κριτική να βάλετε το χέρι σας όχι επιφανειακά αλλά βαθιά στη τσέπη σας. Και αυτοί που διοικούν είναι ήρωες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου