Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Ο Θεός του ποδοσφαίρου μας έστειλε τον Βασίλη Τοροσίδη στην Κορινθία. Ας τον βοηθήσουμε για να μας βγάλει από το τέλμα

Ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής κρεμάει τα παπούτσια του από την μια και από την άλλη ας τον αξιοποιήσουν στη Κορινθία  και ας είναι φερτός δημοτικέ άρχοντα Θανάση Γεωργίου !!!



Ο Βασίλης Τοροσίδης, στα 35 του αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και να
ολοκληρώσει την τεράστια καριέρα του, παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του Ολυμπιακού να μείνει για ακόμη έναν χρόνο.
Ο ίδιος φυσικά, αναμένεται να ολοκληρώσει την καριέρα του, μετά τον τελικό Κυπέλλου, άρα στον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ θα είναι εκεί, διαθέσιμος. Όμως, όπως σας έχουμε ενημερώσει, μετά το τέλος της καριέρας του, αναμένεται να αναλάβει πόστο στην ομάδα μας
Σχολιάζει ο Νικηφόρος. 
Βασίλη Τοροσίδη ποτέ δεν σε συνάντησα γιατί είμαι σε αντίπαλο ποδοσφαιρικό στρατόπεδο Αυτό όμως δεν με εμποδίζει να υποστηρίξω δημόσια ότι τυχερό είναι το Λουτράκι που σ έχει στους κατοίκους του. Αν και ο υπογράφων είναι κάτοικος μόνιμος από το 2001 και έχω δικό μου σπίτι από το 1995 ορισμένοι που εκμεταλλεύονται την αδιαφορία μας έχουν αποκτήσει αξιώματα και μας χαρακτηρίζουν φερτούς. 
Αν η Κορινθία θέλει να αποκτήσει μια ομάδα ικανή για να παίξει στις μεγάλες κατηγορίες. και να αποκτήσει ο νομός μας ποδοσφαιρικό τουρισμό πρέπει όλοι να παρακαλέσουμε τον Βασίλη Τοροσίδη να τεθεί επικεφαλής και εμείς να τον βοηθήσουμε και όχι να τον μασήσουμε  Η ποδοσφαιρική του προσωπικότητα και οι τεράστιες γνώσεις του ας γίνουν οδηγοί για να αλλάξει επιτέλους μορφή το αρρωστημένο ποδοσφαιρικό πρόσωπο της Κορινθίας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου