Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Όταν έχεις πρόεδρο αξιωματούχο όλα πάνε ρολόι

Με οδηγό τον επί τιμή πρόεδρο που φέρει και άλλα αξιώματα θα δούμε ένα Ατρόμητο που ποτέ δεν είδε το Χιλιομόδι. Η πολιτική κοντά στο ποδόσφαιρο.  



Διαβάζω 

Πιο συγκεκριμένα, ο σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του Απόστολου Φυσαράκη,
Ο Φυσαράκης παίζει στο κέντρο της άμυνας και έχει σημαντικές εμπειρίες από Β’ και Γ’ Εθνική, αφού έχει αγωνιστεί σε Πανελευσινιακό, Ατρόμητο Πειραιά, Βύζαντα Μεγάρων, Ασπρόπυργο, Αστέρα Μαγούλας, ενώ στην Κορινθία έπαιξε με τον ΑΟ Ζευγολατιού στη Γ’ Εθνική.

Σχολιάζει Ο Νικηφόρος 
Πολύ μεγάλη είναι η επιτυχία στις μεταγραφές του Ατρόμητου Χιλιομοδίου που με οδηγό τον πρόεδρο επί τιμή απέκτησε έναν καινούργιο παίκτη που έχει παίξει σε ομάδες που ποτέ δεν έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στα πρωταθλήματα. Και πρέπει να τον γνωρίζουν και στο Ζευγολατιό γιατί όταν ο βιομήχανος με τεχνάσματα την τοπική ομάδα την οδήγησε στο Εθνικό πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας παρά την μεταγραφή δεν μπόρεσε να κρατηθεί στην τρίτη εθνική κατηγορία. Με πείρα έξι ( 6 ) ομάδων που την φανέλα των φόρεσε είμαστε σγουροί ότι ΄θα έχει πολλά να προσφέρει Αλλά όμως γιατί αλλάζει τις ομάδες δεν μπορώ να καταλάβω. Αλλά άνετα θα μου απαντήσουν ότι ο παίκτης Απόστολος Φυσαράκης είναι ένας γυρολόγος. Και άλλαξε έξι ( 6 ) ομάδες και μια ο Ατρόμητος επτά Με αυτούς τους παίκτες που αλλάζουν τις φανέλες πιο γρήγορα από τα πουκάμισα θα δει προκοπή η ομάδα;
Αυτά μόνο ο επί τιμή πρόεδρος θα  μπορέσει να διορθώσειγιατί δεν είναι τυχαίο που κουβαλά τόσα αξιώματα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου