Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Ανάλυση του 7 ομίλου που υπάρχουν και οι ομάδες των Αθηνών.

Ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου στον 7 όμιλο τον ποιο δύσκολο  
                 
7ος όμιλος (12+1 ομάδες)
ΕΠΣ Αθηνών: Τρεις εκ των Φωστήρα, ΑΕ Κηφισιάς, Άγιου Ιερόθεου, Χαραυγιακού, ΠΑΟ Ρουφ, ΓΣ Ηλιούπολης

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Δεν γνωρίζουμε από τις έξι ομάδες ποιες θα είναι οι τρεις επικρατέστερες. Μα μια ολόκληρη ζωή ζούσα στην Αθήνα και γνώριζα πολύ καλά τις ομάδες αλλά και ως διαιτητής και πρόεδρος του Χολαργού Βέβαια την ιστορία  του Φωστήρα πολλές ομάδες της πρώτης εθνικής κατηγορίας θα την ζήλευαν Οι ομάδες των Αθηνών είναι δύσκολες  αλλά και ο πρόεδρος της ένωσης ο Δημητρίου είναι συνταξιούχος ( πολλά χρόνια στη θέση του προέδρου ) και επομένως δύναμη. 

ΕΠΣ Αργολίδας: Ναύπλιο 2017, ΑΕ Ερμιονίδας, Κορωνίδα Κοιλάδας, Φοίνικας Επιδαύρου (;)

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Ο Παναργειακός δεν υπάρχει το Ναύπλιο 2017 είναι καινούργια ομάδα όπως η Κορωνίδα της Κοιλάδας και Α Ε Ερμινιονίδας νομίζω ότι υπήρχε Και ερχόμαστε στον Φοίνικας Καλλιθέας είναι με ερωτηματικό. 

ΕΠΣ Αρκαδίας: Παναρκαδικός, Ερμής Μελιγούς

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Ο Παναρκαδικός είναι ναι μεν ιστορική ομάδα αλλά αδύνατη και ο Ερμής Μελιγούς άγνωστη. 

ΕΠΣ Λακωνίας: ΠΣ Σπάρτη, Πανγυθεατικός, Άρης Σκάλας

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Και οι τρεις ομάδες είναι ιστορικές αλλά το ποδόσφαιρο στη Λακωνία δεν πήγε ποτέ μπροστά γιατί ο νομός είναι πολύ μακριά από την Αθήνα και δεν έχει αεροπλάνο Και τα νέα παιδιά τα περισσότερα σπουδάζουν. 

ΕΠΣ Κορινθίας: Ατρόμητος Χιλιομοδίου

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Αν δεν φύγει ο Δημήτρης Μπίτσιος από την διοίκηση του Ατρόμητου η ομάδα δεν έχει καμία τύχη Και είμαι ο μόνος που τα γράφει αυτά.  Δεν έχει νησί για παίξει ο Ατρόμητος και αυτό σημαίνει  περιορισμός των εξόδων. Αλλά με δυο προέδρους καμία ομάδα δεν προχώρησε. Και το πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή γιατί είναι στο στοίχημα. Και χωρίς να το καταλάβεις μπορεί να παρεξηγηθείς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου