Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Θέλετε να έχουμε πάλι ποδόσφαιρο στην Κορινθία;Ορίσατε αρχιδιαιτητή τον Γιώργο Δασκαλόπυλο!!! Μα τότε τι θα κάνει ο πρόεδρος και γραμματέας ( η εκλογική μαμή του )της Ένωσης ; Αλλά και εμείς χωρίς επαγγελματίες παράγοντες.;

Η Διαιτησία η Κορινθιακή στο Πανελλήνιο ανύπαρκτη και σε τοπικό  επίπεδο επικίνδυνη. 



Από την εποχή του Γιώργου Δασκαλόπουλου που ήταν ένας διαιτητής που μπορούσε να δώσει το χέρι του στο Γιώργο Δούρο και να του πει  χωρίς να κοκκινίζει κ. συνάδελφε δεν υπήρξε διαιτητής άλλος που να είναι διάδοχός του.

Βέβαια κάποιος θα ισχυριστεί ότι υπήρξε και ο Νεοφυτιάδης.
 Μα αυτός έβγαλε την Σχολή διαιτητών Ιωαννίνων και είχε προστάτη  τον Θανάση Μπριάκο που μόλις τον έχασε υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία. Την εποχή που μεσουρανούσε τον παρακολούθησα να διαιτητεύει έναν αγώνα έγραψα Κατάλληλος να διαιτητεύει αγώνες σχολικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης αλλά όχι των μεγάλων τάξεων.
Σήμερα στην Ένωση Κορινθίας έχουμε πολλών ειδών διαιτητές
Ρούτσης που ενώ ξεκίνησε άσκημα είχαμε μια τεράστια διόρθωση με αποτέλεσμα να τρίβουμε τα μάτια μας. Αυτή την βελτίωση δεν την είδε με καλό μάτι η Νοταρά 48 και τον έχει βιδώσει στην τρίτη κατηγορία ενώ άνετα θα μπορούσε να είχε αντί του Ευαγγέλου  της ένωσης Αθηνών του Διαμαντόπουλου  της Ένωσης Αρκαδίας του Μανούχου της Αργολίδας και τόσων άλλων που κολυμπάνε στα ευρώ. θέση στην πρώτη κατηγορία. Και έχουμε το ταλέντο Μπεκιάρης που έπρεπε να βγάλει φρονιμίτη για να σφυρίξει αγώνες τρίτης εθνικής κατηγορίας.  Ενώ ο νέος αυτός έχει όλα τα προσόντα πολύ γρήγορα να τον καμαρώσουμε στην Ευρώπη.
Έχουμε και την Χριστίνα Σαχίνη που να την αφήσετε στο κέντρο και όχι πλάγια αφού με την γύμναση της πηγαίνει στο χώρο της φάσης πιο γρήγορα από την μπάλα.
Υπάρχουν και τα πιστά όργανα της Νοταρά 48  που δουλεύουν προεκλογικά για τον Λουδοβίκο 14
Βέβαια έχουμε και τις κορυφές που είναι ο παράνομος στο χώρο της διαιτησίας Δημήτρης Γκρούτσης  ( υπήρξε γενικός αρχηγός του Π Α Σ Κόρινθος ) και ο Παναγιώτης Αργύρης ο υπηρέτης στη θέση αυτή όλων των αφεντάδων  Και όλη αυτή την εικόνα την συμπληρώνει ο Χρήστος Βλαχοπάνος ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων  και των διαιτητών που έχει πλήρως προσαρμοστεί με την Νοταρά 48 και όλοι τον θεωρούν πρόεδρο του Λουδοβίκου 14 και όχι των διαιτητών  Και διάβασα ότι η Θύελλα Πετρίου άρχισε τις προπονήσεις. Και ρωτώ τον πρόεδρο της τι να κάνει τις προπονήσεις όταν σου κλέβουν τα δελτία και αντί να τιμωρηθεί ο διαιτητής τιμωρείται αυτός. Και αντί να πάει στα γραφεία και να τα κάνει αγνώριστα είπε το πανάρχαιο Κάψε με αλλά αρκεί να με αλείψεις λάδι.
Θέλετε να παρακολουθήσετε μια νέα Βηρυτό στην Κορινθία Ορίσατε αρχιδιαιτητή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας τον Γιώργο Δασκαλόπουλο και αυτός να κάνει επιλογή των συνεργατών του.
Και τότε θα υπάρξει ποδόσφαιρο στην Κορινθία αλλά πρέπει να εξαφανιστούν οι παντός είδους Λουδοβίκοι και τα παρελκόμενα των.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου